URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Nous partits a Pollença

Alternativa | 29 Març, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

A l’hora que escric aquest article sembla que seran 10 les candidatures que optaran per la batlia de Pollença, molt diversos i crec que per primera vegada a la democràcia la dreta anirà dividida consider que el centre no existeix, és la intenció de tenir contents a tots i no “banyar-se” massa i que l'extrema dreta, Fuerza Nueva o Falange, són altra cosa.

Partido Popular, Partido ¿Socialista Obrero? Español, Partit Socialista de Mallorca, Unió Pollencina Independent, Unió Mollera Pollencina i Esquerra Republicana repeteixen, els nous són Lliga Regionalista, Partit Socialista Independent de Pollença (crec que es diu així, ja que al registre de partits polítics no consta com tal), Convergència per les Illes (tampoc consta al registre però tots sabem que existeix)i nosaltres Alternativa per Pollença, alguns d’ells ja es varen presentar en coalició els anteriors comicis.

No tots els nous partits han nascut de la mateixa manera, però si tots tenen arrels en altres formacions polítiques. El naixement del Convergència per les Illes no el comentarem, a la premsa ja s’ha escrit molt del tema,  la Lliga Regionalista neix presumptament per la necessitat del senyor Jaume Font d’estar a la primera línia política de les illes, possibilitat que li varen negar al seu antic partit (PP) i el Partit Socialista Independent de Pollença neix d’un presumpte desacord entre els membres del PSIB-PSOE pollenci per la seva subordinació a la desapareguda UM.

Alternativa per Pollença també neix d’un descontent, descontent que es posa de manifest ja a la seva primera Assemblea després de les eleccions de l’any 2007, el pacte d’Alternativa Esquerra Unida-Els Verds integrada al Bloc Per Mallorca amb UM i PSIB-PSOE.  La nostra assemblea pollencina veia incongruent que nosaltres no volguessim pactar amb UM per les seves pràctiques clientelars , i que el Bloc pactés al govern. A més la nostra forma d'entendre la política d emanera  assambleària, participativa, s'adapta perfectament a l'àmbit municipal. 

A Alternativa per Pollença no improvisem duem la llista confeccionada pràcticament de l’estiu passat i just se li ha donat forma  aquest darrer mes, el nostre ajuntament està en fallida tècnica i per tant parlar de projectes que no siguin pagar els proveïdors i creditors pendents i tenir més cura del dia a dia és dir mentides als ciutadans, auditoriums i altres megalomanies hauran d’esperar millors temps i fins i tot tota una eternitat si els polítics aconseguim que el seny entri a la sala.


 Recordau que ja hem iniciat el VI concurs de fotografia Urxella. Teniu de temps fins el 1 de maig.(article). En aquesta ocasió el primer premi és una fantàstica bicicleta cedida per Meam Si Torn.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb