URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Després de 92 mocions.

Alternativa | 31 Març, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  Després de presentar al llarg d'aquesta legislatura 92 mocions de tot tipus - un mínim de dues per ple- i pràcticament mil precs i preguntes, hem decidit deixar les nostres properes propostes ja per la legislatura que ve, on esperam poder presentar-les i fer-les complir des del govern. Per això al ple d'avui ja no presentam cap moció.

  Moltes de les nostres mocions han estat rebutjades per l’equip de govern, d’altres han estat aprovades però no executades i a unes poques s’ha fet feina. La majoria de les mocions les hem presentat de manera individual però algunes les hem presentat de manera conjunta amb altres grups, des de l’equip de govern a grups sense representació al ple, passant per la resta de grups de l’oposició. Igualment hem presentat mocions a petició d’associacions o ciutadans.

Hem tingut i tenim moltes idees per executar a l’Ajuntament i canviar i recuperar el municipi, a les vostres mans està que el podam fer.

Avui dijous, sessió ordinària de l’AJUNTAMENT PLE a a les 20,00 hores 

ORDRE DEL DIA

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 23 de desembre de 2010  

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 27 de gener de 2011  

3.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària celebrada dia 24 de febrer de 2011  

4.-  Aprovació, si procedeix, de la proposta del conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Interior, Innovació i Justícia del Govern de les Illes Balears i l’Ajuntament de Pollença per a la coordinació policial, la millora de la seguretat pública i el suport a la policia turística per a l’any 2011.

Per part de l'Ajuntament es demanen cinc policies turístics, que són els que se van concedir l'any passat per part del govern.

5.- Ratificació de l'acta de recepció de les obres de dotació del servei de clavegueram del solar 30 de la urbanització "L'Alzinar de Sant Vicenç (avinguda Cavall Bernat, 37) signada dia 16 de març de 2011. 

6.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN en relació a la reposició de pins a la primera línia del Port de Pollença.

Una bona proposta, a la propera legislatura cal fer feina a l’embelliment del municipi. Igualment caldria substituir i reposar per altres espècies totes les palmeres tallades i afectades pel becut vermell. Encara que resta clar que el més urgent en aquest moment seria fer feina per aturar l’extensió de la plaga. Fa més d’un mes que vam presentar un pla en aquest sentit sense haver obtingut resposta per part de l’equip de govern.

7.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN en relació a la reposició d’aixetes municipals als seus llocs originals.

  Una altra bona proposta, que esperam tingui més èxit que la que vam fer nosaltres per novembre; on demanavam l'inici de l'expedient d'incoació de Bé d'Interès Cultural del sistema hidràulic de Ternelles (canalització, hídries i "grifons"), i que va ser rebutjada pel grup PP-UMP i l’equip de govern. Com recordareu una vegada rebutjada la nostra moció vam fer una petició (article)  directament a  la Comissió Insular d'Ordenació del Territori, Urbanisme i Patrimoni Històric l'inici de l'expedient de protecció

8.- Aprovació, si procedeix, de la proposta d’adhesió al Pacte de Batles i Batlesses.

Una proposta positiva per part de l’equip de govern i que ja haviem inclòs al nostre programa. El Pacte es marca com a fita un ús eficient de l'energia i aconseguir, abans de l'any 2020, una reducció del 20% de les emissions del gasos amb efecte d'hivernacle que contribueixen al canvi climàtic.

9.- Propostes/Mocions d’urgència

La Xarxa Audiovisual de Corresponsals de Radio i Televisió de Mallorca ha proposat una moció de suport a la seva feina i un pronunciament a favor del no tancament la mateixa. La moció la presentam conjuntament tot els grups excepte el PP-UMP.

 

Recordeu,

Divendres 1 d'abril de 2011.

20.30h. Centre Cultural de Pollença.

Xerrada.

La repressió del 1948 a Pollença.

Pere Salas, Doctor en Història.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb