URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

El batle ens lleva la paraula i ens tornen el tractor.

Alternativa | 01 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  El ple va començar sense cap regidor d’UMP, per motius laborals, al segon punt  es va incorporar la regidora María Petra. Entre els regidors es va comentar que esperàvem la presència de qualque dels nous candidats  a batle, no va haver cap ni un.

.-  Aprovació, si procedeix, de la proposta del conveni de col·laboració entre la Conselleria d'Interior, Innovació i Justícia del Govern de les Illes Balears i l'Ajuntament de Pollença per a la coordinació policial, la millora de la seguretat pública i el suport a la policia turística per a l'any 2011. Aprovada per unanimitat.

A l’argumentació vam deixar clar que no és raonable tenir Policies temporals quan la seguretat és un del punts forts de Mallorca com destí turístic. Farem un article

.- Ratificació de l'acta de recepció de les obres de dotació del servei de clavegueram del solar 30 de la urbanització "L'Alzinar de Sant Vicenç (avinguda Cavall Bernat, 37) signada dia 16 de març de 2011. 

Aprovada per unanimitat.

 

A aquesta moció el batle ja no va deixar argumentar al regidor del PSM i el va acusar de fer campanya electoral quan aquest comentava un tema relacionat amb la moció; el mal estat de la Cala i dels seus serveis bàsics.

 

.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN en relació a la reposició de pins a la primera línia del Port de Pollença.

Aprovada per unanimitat.

El batle que es veu que encara nerviós per  la desaparició del seu partit primer, de la seva candidata després i de les dificultats que han tingut per trobar un nou candidat, no va deixar parlar al nostre regidor ni de la situació irregular de la jardineria, ni de  la substitució de les palmeres tallades i afectades pel becut vermell. Va llevar la paraula al nostre regidor i el va amenaçar amb l’expulsió del ple. Farem un article.

.- Moció presentada pel grup municipal PSM-EN en relació a la reposició d'aixetes municipals als seus llocs originals.

Aprovada per unanimitat.

El regidor del PSM va rectificar l’errada que es repeteix al manco tres vegades a la moció quan diu que Alternativa va demanar només la protecció de la síquia de Ternelles, quan realment nosaltres el que vam sol·licitar tant a l’Ajuntament com al Consell és la protecció no de la síquia sinó de tot el sistema hidraúlic de Ternelles incloses canalitzacions, hídries i "grifons. Pensam que ningú pot posar en dubte la importància del sistema d’aixetes municipals com patrimoni local a pesar de que  diu la moció per part d’alguns ciutadans i del propi ajuntament no ha hagut la suficient sensibilitat per impedir la desaparició d’un bon grapat de les mateixes.

.- Aprovació, si procedeix, de la proposta d'adhesió al Pacte de Batles i Batlesses.

Aprovada per unanimitat.

Aquesta ens sembla una proposta positiva per part de l'equip de govern, tan positiva que la teníem dins els nostre programa per la propera legislatura. Del que tenim dubtes com a altres ocasions és si aquest equip de govern l’ha presentat només com una forma de màrqueting verd. Farem un article

.- Propostes/Mocions d'urgència

Moció de suport a la  feina Radio i Televisió de Mallorca i un pronunciament a favor del no tancament la mateixa. La moció la presentam conjuntament tot els grups excepte el PP-UMP. La urgència es va votar amb el vot en contra del grup PP-UMP.

Aprovada  pels vots a favor d’UM-UNPi, PSOE, PSM i Alternativa. I abstenció PP-UMP.

 

Només el PP es pot plantejar la desaparició de RTV Mallorca, un servei públic que ha aconseguit, amb molt pocs recursos, crear molts llocs de treball; dinamitzar el sector audiovisual de Mallorca, apostant pel talent local; i reforçar la nostra identitat cultural. Farem un article

 I ja el comentarem però Hiermar torna el tractor a l'Ajuntament i arreglat. 

Recordeu,

                   AVUI 

20.30h. Centre Cultural de Pollença.

Xerrada.

La repressió del 1948 a Pollença.

Pere Salas, Doctor en Història.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb