URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Hem estat l'oposició

Alternativa | 07 Abril, 2011 06:25 | facebook.com twitter.com

Els que formem part d’Alternativa per Pollença estam orgullosos de la feina realitzada aquesta passada legislatura. Tot i tenir un sol regidor hem encapçalat la feina d’oposició, demanant explicacions al ple de la nefasta gestió de l’equip de govern, denunciant irregularitats, parlant amb la gent, escrivint un article diari al nostre bloc, traslladant les vostres inquietuds al ple.

Tot i que se’ns acusa sovint de fer una oposició  radical, destructiva i d’estar en contra de tot, hem demostrat que som capaços de presentar propostes constructives i que no sols critiquem sinó que també presentem alternatives. La prova són les més de 90 mocions que hem presentat aquesta legislatura, gran part de les quals han estat rebutjades (l’equip de govern sí que tenia clar que no ens volia donar oxigen), d’altres que han estat aprovades, però en les quals no s’ha fet feina i unes poques han tirat endavant.

Una feina a l’oposició en la qual el nostre regidor s’ha trobat sol molt de temps. El grup PP-UMP, tot i tenir 6 regidors, s’ha estimat més esperar còmodament a esperar que aquest equip de govern caigués tot sol per la seva pròpia ineptitud. És destacable que tot i que la situació al Port de Pollença ha empitjorat de forma notable, els regidors d’Unió Mollera han estat desapareguts. En resum, ni PP ni UMP han fet feina suficient per poder presentar-se com una opció fiable.

Diferent ha estat el cas del PSM, que es va equivocar al començament de legislatura confiant en uns socis que evidentment no eren de fiar, van rectificar, val més tard que mai, i a partir d’aquell moment ens hem sentit molt més acompanyats.

Aquest darrer any la nostra tasca al ple s’ha vist reforçada per l’oposició del Grup d’Esquerra Republicana que, com ens succeïa a nosaltres abans d’aquesta legislatura, veu dificultada la seva tasca per no comptar amb representació al ple. De totes formes creiem que la seva tasca era necessària tota la legislatura.

I finalment als darrers mesos han aparegut partits nous que sorgeixen sectors crítics als grups que formaven part de l’equip de govern, cosa realment positiva si no fos perquè sols han sorgit quan han ensumat les eleccions. Massa tard per poder presentar-se com una alternativa seriosa i responsable.

Nosaltres pensem que som la millor opció, perquè lluny d’esperar al darrer moment per fer promeses i cercar solucions improvisades, hem treballat de forma constant durant aquests quatre anys per arribar a presentar una opció de canvi creïble i rigorosa. La nostra feina feta i l’haver estat al costat dels ciutadans al llarg d’aquets quatre anys, aquest és el nostre principal aval i el que ens diferencia de tots els altres partits que es presenten a les eleccions. Hem estat l’oposició, ara amb la vostra confiança, aspirem a governar.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb