URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Al manco hem recuperat el tractor... i arreglat.

Alternativa | 08 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

 Des d’Alternativa per Pollença volem mostrar la nostra satisfacció per que l’Ajuntament ha recuperat el tractor municipal (arreglat i tot), i a la vegada volem denunciar l’incompliment de la llei en quant a que des del govern municipal no se’ns facilita la informació sobre l’empresa municipal EMSER que venim demanant, cosa que augmenta l'opacitat i que pensam que ho fan per ocultar possibles irregularitats.

Com recordareu, el mes de març (article al blog) vam denunciar  que un tractor de l'empresa municipal EMSER havia aparegut a una finca particular. Des d'aquell moment hem fet indagacions i preguntes als plens de març i abril que, després d'un bon grapat d'explicacions confuses, han donat com resultat que al darrer ple el regidor responsable d'EMSER, en Juanjo Mir, reconegués que les coses s'havien fet malament i  que l'empresa Hiermar -que recull les ferralles per l’Ajuntament- l'havia arreglat i posat a funcionar. No fa falta dir que evidentment això no ho podia fer i que és molt estrany el fet de que hagués aparegut en una finca privada. Ara, com a resultat de la nostra denúncia, Hiermar tornarà a l'Ajuntament el tractor arreglat i sencer. 

Aquest tema per a nosaltres no és anecdòtic, a més de demostrar el descontrol existent a l'ajuntament sobre els seus bens, ens confirma que cal revisar la relació entre l'Ajuntament i l'empresa Hiermar S-L.  Fa més de mig any que venim demanant per escrit  i a cada ple  el llistat de factures de l’empresa Hiermar S.L.. Mesos després de les nostres peticions i contra la llei que obliga que se’ns donin aquestes factures, no hem obtingut resultat. Aquesta opacitat ens fa sospitar que la irregularitat del que ha passat amb el tractor no ha estat la primera ni la més important.

I tampoc és la única irregularitat pel que fa a l’empresa EMSER. Fa temps que venim sol·licitant, fins i tot per escrit, el contracte d’electrificació del pou de Son Vila i l’adjudicació definitiva dels contractes de subministrament d'aigua que ha firmat EMSER. I novament no hem aconseguit que se’ns faciliti la documentació demandada. Tota aquesta opacitat no ens fa sinó sospitar que les coses no s'estan fent correctament. Si més no,  no es compleix la llei que obliga a haver de donar tota la documentació i informació als grups de l’oposició que ho sol·licitin.

 Per això tornam a demanar al regidor responsable d'EMSER que abans d'anar-sen compleixi la llei i ens doni la informació demanada.  

 

 AVUI

20.30h. Centre Cultural de Pollença.

Xerrada.

La presència italiana i la Guerra Civil a Mallorca.

Pep Vílchez, historiador.

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb