URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Hem de seguir igual?

Alternativa | 09 Abril, 2011 18:11 | facebook.com twitter.com

Avui al diari el mundo els veïns recorden que les coses segueixen igual que fa un any, quan es va organitzar la manifestació. Nosaltres diriam que pitjor.

A l'article és parla del problema d'accés dels aparcaments de la circumval·lació al Port, de la Gola, del servei de jardineria... A tots aquests temes hem fet feina amb poc resultat donada la inoperància i manca de capacitat evident de l'equip de govern. A tots els temes hi ha alternatives, les coses es poden i s'ha de fer millor. El que es voti el 22 de maig marcarà el futur de Pollença, voleu continuar igual?

Pla de millora dels aparcaments Moció que va ser rebutjada per l'equip de govern a l'octubre (quan s'han de planificar i fer les coses)

Alternatives a la Gola

 L'ética brilla per la seva absència 2. Alternativa va descobrir i denunciar la  facturació irregular al servei de jardineria entre altres.

Aprofitau per comprar, que hi ha un bon negoci a fer

Alternativa | 09 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Un  nou regal del nostre amic, en Mariano Moragues. Si voleu escriure o que publiquem alguna cosa, només ho heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail. 

No siau beneits, aprofitau, es privatitzen i es posen a la venda productes ben interessants: moltes Caixes d’Estalvis, els aeroports més importants, fins i tot, la Loteria Nacional... ¿Què vos pareix? Sí, és vera que tots aquests productes eren per servir els interessos generals i per obra social i ara passaran a ser per interessos particulars. ¿Què més voleu? Vos ofereixen un bon negoci per treure faves d’olla; no badeu! Si no teniu prou duros és una llàstima. No hi haurà altre remei que oferir-ho a qui en tengui molts, perquè heu de comprendre que el que es ven no són futeses i no pot sortir a preu de patató. També s’ha d’entendre que són ofertes ben atractives i poden donar uns bons beneficis. L’estat, venedor, sap que si no oferís un bon negoci, no trobaria compradors. Resulta que l’Estat va curt de pinyons i necessita fer calaix per tapar els forats que han fet les grans oligarquies financeres  i especuladores. Aquests grans financers que ara, com a gent entesa en economia, són els consellers dels governs del món i del nostre, faran el favor de comprar les empreses públiques per treure a l’estat de l’andarivell de l’endeutament públic. L’Estat, si ven bé, pot treure una bona tallada, perquè adesar els aeroports de Madrid i Barcelona ens costà 17 mil milions d’euros. És vera que els pagàrem entre tots, però què hi farem; perdrem un bon negoci, però minvarem els deutes. La necessària redistribució de la riquesa haurà d’esperar, perquè per comprar coses d’aquesta envergadura sols els que tenen prou doblers poden optar a comprar. Enhorabona banquers i transnacionals, i gràcies per ajudar-nos a pagar deutes. També gràcies al Partit Socialista Obrer per fer honor al seu nom i posar en mans dels entesos els bens públics i, a més, llevar feines al PP. Què aprofiti!. Mem si feim aficar dins la llista dels mil milionaris de Forbes a alguns espanyols més o al manco que els que ja hi ha, pugin un parell de llocs.

El roto com sempre precís.

 

 

                                                     

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb