URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Trescant pel món (CXXII) Activitats al Parc de Llevant.

Alternativa | 10 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest dissabte 09-04-2011, hem tingut el plaer de participar a una activitat al Parc Natural de la Península de Llevant. L’activitat se deia –Gloses i plantes medicinals del Parc Natural de Llevant- i ha estat a càrrec de Carles Amengual i Vicens, metge homeòpata, biòleg i moltes coses més.

Dic que ha estat un plaer, perquè a part de la bellesa de l’itinerari hem pogut comptar amb la valuosa presència d’aquest homo polifacètic  que a més de guiar-nos ens ha ensenyat toponímia, ens ha donat múltiples explicacions sobre plantes en general i ens ha parlat d’oficis i històries relacionats amb la zona, entre d’altres coses.

Una persona molt propera, oberta a donar explicacions sobre tot el que se li demanava que en ocasions les acabava amb un poema relacionat. També coronava moltes de les intervencions amb alguna glosa que recitava de memòria. A més ens ha animat el camí en aquest calorós dia fent sonar la xeremia, tot un luxe, entre d’altres peces ha tocat una versió de l’Arborada de Pollença i m’ha explicat que la seva mare la toca al piano i que és pollencina tot i que fa molts d’anys que no viu a Pollença.

Hem passat un dia ben agradable i hem après coses noves relacionades amb la natura i la societat mallorquina de temps enrere.  

                                                                                 A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb