URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Talk of the north

Alternativa | 13 Abril, 2011 17:36 | facebook.com twitter.com

 

El batle censor.

Alternativa | 13 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Al darrer ple es va aprovar per unanimitat la moció del grup municipal PSM-EN en relació a la reposició de pins a la primera línia del Port de Pollença. El batleno va deixar parlar al nostre regidor ni de la situació irregular de la jardineria, ni de  la substitució de les palmeres tallades i afectades pel becut vermell. Va llevar la paraula al nostre regidor i el va amenaçar amb l'expulsió del ple.

Aquesta va ser la nostra argumentació censurada, el batle va dir que no tenia a veure amb el tema, vosaltres mateixos ens podeu donar la vostra opinió:

Pensam que aquesta és una bona proposta,  i que a la propera legislatura cal fer feina a l'embelliment del municipi; voreres, mobiliari urbà, parcs infantils... el que és el nostre entorn més proper i ens fa més agradable el dia a dia,  i que s’ha descuidat moltíssim aquesta legislatura.  I  dins aquest tema serà important regularitzar la contractació  de la jardineria del municipi, hem de recordar que la situació irregular d’aquest servei municipal va ser descoberta per Alternativa al mes de juliol del 2009 i que s’acaba la legislatura sense que s’hagi solucionat. Aquí ja el batle em va interrompre, va dir que no tenia a veure amb la moció i finalment en va llevar la paraula, o sigui la resta no el vam poder argumentar, i el que vam fer és passar-ho a plecs i dir-ho al final del ple.

Igualment i relacionat amb aquest tema caldria substituir i reposar per altres espècies totes les palmeres tallades i afectades pel becut vermell. I és urgent fer feina per aturar l'extensió de la plaga. Fa més d'un mes que vam presentar un pla en aquest sentit sense haver obtingut resposta per part de l'equip de govern (ens va arribar al dia següent del ple, ja la comentarem). Una mostra més de la seva  inoperància i deixadesa  a pesar de que Pollença s’ha convertit en la zona zero de la plaga.

Els recordam que encara que sigui per poc temps són l’ equip de govern d’aquest ajuntament i que si no fan més feina a aquest tema ens trobarem ja no amb un problema estètic sinó amb un problema ecològic de primer grau, ja que hi ha proves de que pot arribar a afectar al garballó. Si realment els importa el nostre paisatge i el nostre patrimoni natural cal actuar i demanar ajuda abans que no sigui massa tard, ja que el becut vermell no entén d’eleccions.

Podeu escoltar al batle censor; enllaç del ple; http://www.megaupload.com/?d=LRPV7F49

 


 Als d'UM els agradaria tenir l'arma de "men in black" per esborrar la memòria dels ciutadans, com si UM i les seves corrupteles i desastres no haguessin existir. Per desgràcia ni la seva desmemòria ni la seva censura poden ocultar el que han estat i el que han fet.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb