URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

La situació del Festival és més que preocupant.

Alternativa | 15 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui després de nombroses peticions per part nostra a la fí es reuneix la Comissió Especial de Comptes on s'han de presentar els comptes del festical de Pollença de 2006!!!!!! a 2009.

A Alternativa per Pollença volem expressar la nostra preocupació per que la passivitat i negligència del batle (no n’hi ha regidor de cultura) està posant en perill  la cel·lebració enguany de la 50ª edició del Festival de Música i a pesar de les nostre reiterades peticions als plens, demanant la regularització del festival, el desgavell és colossal:

1.- L’exemple més clar d’aquest desgavell, i que demostra fins quin punt ha arribat la deixadesa , és que el que és director artístic del Festival des de l’any 2007; el baríton menorquí Joan Pons no té cap contracte per escrit. Només n'hi ha un acord del patronat, i el batle parla d’un contract oral!!! Estam parlant de l’únic festival de Mallorca membre de la Association Européenne des Festivals i d’una persona de reconegut prestigi internacional com el baríton Joan Pons com és possible que no s’hagi fet ni es faci un contracte escrit des de fa quatre anys?

 2.-Fa un any que la Comissió del Festival, que es va crear després de la inclusió de la nostra denúncia respecte a la situació irregular del Festival al sumari de l’operació Voltor,  no s'ha tornat a reunir. Quan havia de ser el principal organisme per regularitzar la situació del Festival i preparar la cel·lebració del 50ª anniversari.

3.- Seguim sense conèixer la situació comptable real del Festival, avui es presentaran els comptes del Festival de fa cinc anys (2006). Sabem que n’hi ha subvencions del govern que no s’han cobrat des del 2007, un total de 300.000 euros que no sabem si es podran cobrar, també sabem que n’hi ha una important quantitat a pagar dels interessos del descobert de la pòlissa de crèdit del Festival, que era de 250.000 euros i es va cancel·lar amb un extrajudicial al mes de desembre, no sabem res de si n’hi haurà subvencions enguany...  

4 .- Al mes de novembre de l’any passat va presentar  la renúncia el tresorer del Festival, però ni es va convocar la comissió  del Festival per debatre aquesta dimissió, ni es va acceptar aquesta renúncia. S'ha deixat passar el temps per defensar que a aquestes alçades de l'any no hi ha més remei que mantenir al seu càrrec una de les persones responsables del desgavell del Festival.

 Si el 50 aniversari del Festival no es fa de manera al manco digna enguany el principal responsable serà el batle.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb