URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple ordinari sense pressuposts.

Alternativa | 28 Abril, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui ple ordinari a les 20:00 amb un ordre del dia mínim, a pesar de que el regidor d'hisenda ens va dir que tenia la intenció de presentar els pressupost a aquest ple finalment no ha estat així. En aquest sentit la legislatura acaba com va començar amb una incapacitat  per part del denominat equip de govern per planificar mínimament la gestió dels doblers públics. 

Si a partir de maig formam part  del nou equip de govern canviarem la gestió econòmica de l'Ajuntament, i entre altres coses això suposa presentar els pressuposts al manco a principi d'any com es fa a qualsevol municipi mig normal. Per això cal planificació i que l'equip de govern funcioni realment com un equip, amb reunions continuades per consensuar les decisions, cosa que no ha passat a aquesta legislatura. El que no pot ser és que cada regidor faci la guerra pel seu compte i després inventar uns ingressos ficticis que mai arribaran per arredonir el pressupost.

Una bona gestió econòmica només es pot fer amb uns pressuposts rigorosos i aquest és el fonament per començar a capgirar la situació de Pollença.

 Així resta una ple sense cap moció de l'oposició. A Alternativa per Pollença ens sentim orgullosos d'haver canviat la dinàmica dels plens durant aquests quatre anys, recuperant els mateixos com espai democràtic i públic de debat. Més de 90 mocions  i  més de 2000 precs i preguntes, molt de propostes que esperam poder fer realitat  a partir de maig.

ORDRE DEL DIA. 

 - Ratificació decret de batlia núm 240, de dia 1 d'abril de 20011. Nomenament de procurador i lletrats per a  un recurs contenciós administratiu interposat per Calvari Inversions S.XX, S.L.contra la liquidació en concepte de taxa per ocupació de la via pública amb taules i cadires en el Passeig Anglada Camarassa 21 del port de Pollença, aixói com l aimpugnaicó indirecte de l'Ordenança Fiscal reguladora de la dita taxa. 

- Informació de Batlia.

- Dació de compte de resolucions de Batlia.

- Precs i preguntes (com sempre hem registrat un grapat de preguntes. Més de 2000 a tota la legislatura). 


Darreres dies  del VI concurs de fotografia Urxella,teniu de temps fins el 1 de maig.

Son els últims dies per agafar la càmara i fer-nos arribar les vostres fotografies a alternativaperpollenca@gmail.com, al nostre perfil a facebook o a qualsevol persona d'Alternativa per Pollença . Podeu fer fins a cinc fotografies.

En aquesta ocasió el primer premi és una fantàstica bicicleta cedida per Meam Si Torn. Podreu triar la bicicleta per qualsevol membre de la vostra família: nina o nin, home o dona...

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb