URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

“Camí al pavelló”, fotografia guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella.

Alternativa | 01 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

L’assemblea d’Alternativa per Pollença ha decidit que la foto guanyadora del VI Concurs de Fotografia Urxella sigui la fotografia amb el nom de “Camí al pavelló”. Podeu veure altres fotografies del concurs al següent enllaç.

 

Com explica l’autor, Joan Antoni Cifre, aquesta fotografia uneix els dos aspectes fonamentals del concurs: per una banda és una denúncia d’impacte social de Pollença, com és la problemàtica a l’hora d’anar al pavelló de Pollença; i per altre banda també té a veure amb el tema de la mobilitat, ja que reflexa el recorregut que han de fer els pares per dur als nins al pavelló del poliesportiu.

 

A la fotografia s’hi pot veure una seqüència que l’autor ha volgut subtitular com “Carretera sense vorera”, “pas zebra sense semàfor” i “travessa pel desert o del fangar, segons el temps”.

 

En aquesta edició hem rebut moltes fotografies d’altíssima qualitat, però l’assemblea ha triat aquesta per la seva crítica evident i el positiu de la proposta que porta implícita: fa falta posar remei a aquest punt negre de Pollença. Un punt on hi passen desenes de nins a diari no pot comportar els riscos que la foto demostra.

 

Volem agrair també a tots els participants al concurs les seves fotografies i també donar les gràcies a Meam Si Torn per cedir-nos una magnífica bicicleta com a premi.

“Camí al pavelló”, muntatge fotogràfic guanyador del VI Concurs de Fotografia Urxella.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb