URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Full de ruta. Camins públics (2011-2015)

Alternativa | 04 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Durant les reunions d'aquests dies per pactar els possibles equips de govern vam demanar a la plataforma pro camins públics i oberts que ens fes arribar les seves propostes per aquesta legislatura. Les teniu a continuació. Com podreu veure, són propostes molt lògiques i que pensam que haurien de poder ser assumides per qualsevol partit. L'Ajuntament té el deure de defensar els bens públics i complir acords del ple i la llei. Per la nostra part aquest és el nostre full de ruta en el tema dels camins per aquesta legislatura.

Propostes en qüestió de camins per la legislatura 2011-2015

1. Immediata inclusió dins l’inventari de béns de tots els camins del catàleg de camins de Pollença, que no estan pendents de cap al·legació.

2. Prioritzar la resolució diligències prèviament aprovades en plenari de 2007 del camí coll d’en Patronet.

3. Iniciar diligències per resoldre  problemàtica dels camins del Coll de Síller  i Boquer.

4. Executar l’acord de regulació del camí de Ariant, i garantir-ne la continuació del iniciaten el de Ternelles.

5. Compromís  per tal de garantir el pas al camí de Ternelles.

6. Des de l’Ajuntament sol·licitar al Consell que garanteixi el pas per la Carretera Vella de Pollença a Lluc. Inclosa en l’inventari de béns del Consell.

7. Actualitzar una mapa de camins públics o d’ús públics del municipi amb interès excursionista, per tal de promocionar el senderime al nostre municipi.

8. Compromís de tots els membres del govern municipal de recolzar les propostes fetes per tal de garantir el pas en camins prèviament inclosos en el catàleg, fent una recuperació d’ofici en tots aquells que siguin inclosos en l’inventari de béns.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb