URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Juntes de març

Alternativa | 07 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

 Un punt del nostre posicionament sobre pactes  al que no s'ha posat cap pega és el de donar la màxima difusió possible, mitjançant la pàgina WEB dels acords del plenari i comissió de govern ( respectant la "Llei de protecció de dades"). Esperam que aquest tema n’hi hagi una millora real a la legislatura que començarà dissabte. De moment nosaltres seguim fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament i publiquem les actes de les Juntes de Govern  (respectant la llei de protecció de dades).

A aquestes trobareu un capítol del tema del Centre de dia de Pollença. Una obra que es deteriora dia a dia. La seva solució ha de ser una de les prioritats del nou govern.

Junta de govern del 8 de març

- S’informa desfavorablement dues  sol·licituds d’autorització per a la realització d’escultures d’arena a la platja del Port de Pollença.

- Es desestimen les peticions de que es declari nul·la de ple  dret la subrogació per la qual la “UTE Neteja Viària Pollença” “es farà càrrec dels set treballadors que segon l’Ajuntament de Pollença destinava fins a la data al compliment d’aquest servei”

- Aprovació, de l’expedient de contractació del servei de treballs de promoció, organització, assessorament especialitzat i suport a l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Pollença i del plec de clàusules administratives particulars

- Aprovació, , de l’expedient de contractació del subministrament i posada a punt del material informàtic de l’Ajuntament de Pollença mitjançant procediment obert amb varis criteris d’adjudicació, a més del preu 

- Aprovació, de l’expedient de contractació del servei d’activitats físico esportives, parcs, diades i altres esdeveniments de l’àrea d’Esports de l’Ajuntament de Pollença i del plec de clàusules administratives particulars i de prescripcions tècniques

Junta de govern del 22 de març

- Destaca l’aprovació del pressupost pel servei de restauració dels quadres (onze) que formen part de la galeria de Fills Il·lustres i Fills Adoptius de la Vila de Pollença.

- A aquesta Junta trobareu el requeriment a l'empresa contractista “IMAGA Proyectos y Construcciones S.A.” per la prestació de garanties suficients per a l’execució del contracte d’obres relatiu al projecte “Construcció i adequació Centre de dia per a persones majors (planta pis edifici municipal carrer Sant Domingo)”. Aquesta empresa va presentar concurs voluntari de creditors. 

Foto del Última Hora.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb