URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Assemblea

Alternativa | 08 Juny, 2011 17:24 | facebook.com twitter.com

 

Demà  a les 20:00 assemblea a Can Ramón

per parlar de la proposta

d'un pacte de govern progressista.

Vivim del turisme?

Alternativa | 08 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  Una setmana després de l'adjudicació de l'explotació de les platges del Port de Pollença a l'empresa, F&A Beach, constatam que aquesta empresa no compleix nombrosos punts del  plec de condicions  i que cal una actuació urgent per part del Ajuntament.

Estam a 7 de juny, i les platges del Port de Pollença romanen incompletes i allunyades de la imatge que hauria de donar un poble que viu primordialment del turisme.

- Els para-sols  segons el plec haurien  d'esser de càrritx  però el que s'han instal·lat són d'espart. En aquest punt crida l'atenció que al plec de condicions es parla de para-sols de càrritx, però a l'informe de valoració s'ha canviat el càrritx per l'espart. Igualment podeu observar a les fotografies que aquests para-sols no són nous quan a la valoració se li donen els 20 punts màxims a l'empresa guanyadora per posar instal·lacions noves. La imatge corporativa de l'ajuntament no es troba ni als para-sols, ni a  les gandules...

 

- I a més a  més encara falten els mòduls de serveis, wc, dutxes, rentapeus, pas de fusta, nucli de primers auxilis...

Per desgràcia aquest incompliment dels plec de condicions a la platja no és la primera vegada que succeeix. La deixadesa en el control d'empreses que han fet serveis per l'Ajuntament ha estat continuada aquesta legislatura; a la platja, a l'anterior empresa que feia la neteja viària, a l'empresa que compra ferralla a l'Ajuntament...  De res serveix fer un concurs públic fonamentat en un bon plec de condicions si aquest no es compleix. D'aquesta manera a més de perjudicar a les altres empreses que s'han presentat al concurs, s'està degradant la imatge de l'Ajuntament i de Pollença.

A més a més, per completar el desgavell, hem de recordar que el canals d'embarcacions de les platges del Port han estat declarats deserts al no haver presentat l'associació de Veïns els avals pertinents. Igualment es va declarar desset l'escola de Vela de la Gola a la que no es va presentar cap proposició... A aquest cas fa mesos que un empresa explota aquest servei  sense ni tan sols haver-se presentat al concurs. 

 Davant l'incompliment del plec de condicions l'Ajuntament ha d'adoptar una solució d'urgència pel bé comú. Com hem proposat fa temps cal que l'Ajuntament compri el material de l'Associació de Veïns (recordem que té un deute amb l'Ajuntament) i assumeixi la tasca de les platges amb els treballadors de la pròpia associació. Després cal començar a fer feina immediatament per que la gestió de les platges passi a l'Empresa Municipal i aquestes es trobin muntades de manera completa quan comenci la temporada.

Un dels objectius bàsics del nou equip de govern que surti el dissabte és recuperar la serietat i el rigor a l'Ajuntament  i fer complir les ordenances  i els acords propis per assegurar el millor rendiment i qualitat dels béns i serveis adquirits.

 L'incompliment del plec per part de  F&A Beach es pot veure molt clarament en la diferència entre les papereres sol·licitades al plec de condicions i les que ha col·locat l'empresa. S'han col·locat unes estructures de ferro amb borses que res tenen a veure amb les paperes de polietilè del plec de condicions.

El que haurien de ser i el que és.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb