URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Volem un pacte progressista.

Alternativa | 09 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Sortint al pas de l’incertesa respecte del pacte de govern que es pugi constituir per tal de dirigir l’Ajuntament de Pollença, les agrupacions locals dels partits d’esquerres sotasignants a través dels seus portaveus i després de diverses reunions per tal d’estudiar la possibilitat d’un pacte de centre-esquerra, volem expressar la nostra postura al respecte:

·         Tots quatre partits d’esquerres, que sumam sis regidors, hem manifestat des del dia posterior a les eleccions la nostra disposició favorable a fer possible un pacte municipal de caire progressista que inclogui a la Lliga Regionalista. Creim que aquest pacte podria posar a fer feina pel municipi a les persones més preparades, amb una voluntat clara d’engegar una nova manera de gestionar l’Ajuntament.

·         També tots quatre partits d’esquerres varem plantejar a la Lliga Regionalista un acord bàsic de programa basat en un document consensuat de cinc punts, document que la Lliga també ha acceptat.

·         Els quatre partits consideram que qualsevol acord ha de tenir com a eix vertebrador les propostes per gestionar el municipi amb transparència, austeritat, seriositat, participació dels ciutadans i eficàcia en la gestió. Consideram que el repartiment de càrrecs és una qüestió secundària i supeditada al compliment dels punts esmentats.

·         Després de diverses reunions, continuam oberts a que es pugui constituir un pacte de centre-esquerra i restam a l’espera que la Lliga Regionalista, partit més votat de l’eventual pacte, i com correspon al lideratge que aquesta condició li atorga, formalitzi una proposta de governabilitat pel municipi de Pollença.

Amb tot, esperam que aquest pacte pugui esser una realitat per una millor gestió dels interessos dels ciutadans del nostre municipi.

A Pollença el 7 de juny de 2011

Alternativa per Pollença (A)

José Luís Garcia Salvador

PSM-EN

Bartomeu Cifre Bennàsar

PSIB-PSOE

Maria del Mar Sastre Llompart

Esquerra (ERC)

Miquel Àngel Sureda Massanet

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb