URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Tancam una legislatura nefasta.

Alternativa | 11 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  Avui ens acomiadem d’una legislatura nefasta, que ens deixa en plena crisi econòmica, un Ajuntament a una situació límit; sense els comptes del 2010 tancats, sense pressuposts, amb un deute a curt termini de més de 10 milions d'euros a proveïdors, associacions... Amb un munt de temes als que haurem de fer feina de valent. Els més immediats; les platges d’eu moll, el Festival, el centre de dia de Pollença, la Residència, rescatar les subvencions de l'auditori, el dèficit de la piscina coberta del Port de Pollença, la fàbrica, el becut vermell,la regularització de serveis actualment en situació al·legal (jardineria, enllumenat...)...Al que podem unir tot el que s'ha de fer al dia a dia per recuperar el municipi: asfaltat de carrers, parcs infantils, embelliment, manteniment...

El senyor Joan Cerdà Rull no només ha estat incapaç de deixar cap d’aquests temes importants tancats, sinó que tampoc ha fet res per respondre a peticions més senzilles, que li fèiem fa mesos al ple i que ens havia dit que les donaria solució abans d’acabar la legislatura.

No ens ha donat còpia dels contractes de l’empresa que va realitzar activitats esportives del 2001 al 2009 per l’Ajuntament (petició que fem fa més d’un any)

No ha portat al ple l’expedient per donar el nom de Margarita Comas Camps al carrer que es diu “prolongació de la Gola” (aprovat al desembre de 2008)

No ha portat al ple l’expedient per iniciar l'expedient per nomenar filla adoptiva de la Villa a la Sra Clara Hammerl (aprovat al desembre de 2008).

No ens ha donat la còpia de la dimissió del tresorer del festival (petició de novembre)

 A més a més l’ex-batle ha deixat un bon grapat de les nostres mocions aprovades sense executar o complir:

- Obertura diligències prèvies situació del Camí públic del Coll d'en Patró. 

- Realització d'un pla  bàsic d' accessibilitat

- Millora taulers d'anunci municipals

- Redacció d'un projecte bàsic per a la creació d'un recorregut arqueològic. 

- Adopció de mesures davant la crisi.

-  Realitzar un estudi contaminació torrent de Sant Jordi. 

-  Exempció pagament canon digital. Compartir cotxe.

-  Fer estudis previs a l'auditori. 

 Però si que ha trobat temps per fer penjar, fa dos dies, de nou el Sant Crist a la sala de ple, tal qual es va fer a la mateixa sala quan la democràtica II República va ser substituida per la dictadura d'en Franco. Per sort el senyor Joan Cerdà s'na va per la porta de darrera, però  aquest fet resumeix el seu tarannà. És una pena que si realment és creient Crist no l’hagi Il·luminat millor durant aquests quatre anys

Una vegada tancat aquest trist capítol ara ens centrarem en la nova  legislatura, on seguirem la mateixa línia de feina d'oposició rigurosa transparent i directa que hem seguit fins ara.


  Demà  a les 12:00 al ple es farà l'elecció del batle/essa de forma nominativa. Cada regidor dirà el nom del candidat a batle/essa que prefereix. Si en la votació un candadat obté la majoria absoluta de 9 vots com a mínim, serà proclamat. Si cap obté aquest nombre de vots automàticament serà proclamat batle el candidat que encapçali la llista més votada. 

A pesar de l'anterior batle l'ajuntament es la casa de tots els ciutadans de Pollença; cristians, musulmans, bahà'ís, hindús, ateus... Us esperam

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb