URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Manifestació en defensa de l'estat del Benestar

Alternativa | 17 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Manifestació del proper diumenge 19 de juny, que partirà a les 18.30 hores des de l’Hort del Rei, a Palma, (Itinerari: Es Born, Mercat Vell, Rambles, Avingudes i plaça d’islàndia). El lema de la convocatòria és “Contra el Pacte de l’Euro”.

 

 Manifestacionsa totes les ciutats d’Espanya i als països de la Unió Europea.DIVULGA-HO!

El proper 27 de juny, els governs europeus, entre ells el d’Espanya, volen signar a Brussel·les el Pacte de l’Euro. Aquest pacte portarà a l’eliminació de les polítiques socials a Europa, és a dir, a la destrucció del que queda de l’Estat del Benestar.

 

Indignats a Pollença; facebook, web

Dissabte, 11 de Juny es va constituir l’assemblea d’ indignats de Pollença.
A nivell local es poden fer moltes coses… Si estau indignats, vos convidam a participar a l’assemblea el próxim dissabte 18 de Juny (i tots el dissabtes endavant) a les 18’00h a la plaça Major de Pollença on es discutiran els seguents punts:
1. Propostes d’ actuació local
2. Participació a la manifestació del diumenge, dia 19 de juny a Palma

 

Els governs no utilitzen el poder polític per a legislar i frenar els provocadors de la crisi, com ara la banca internacional i els grans fons especulatius, sinó que afavoreixen encara més les corporacions financeres, adoptant polítiques que interessen a la banca i a les grans empreses europees . “Tots els governs europeus sense excepció signen, sacrificant als ciutadans i permetent que ens segueixin estafant amb les seves sofisticades, tot i fraudulentes, eines financeres. Amb l’excusa de fer front al deute, volen augmentar la competitivitat de les economies a nivell nacional i això només es pot aconseguir reduint el cost del treball”.

El Moviment del 15 M denuncia que els governs europeus segueixen sense parlar d’intervenir als paradisos fiscals i fer lleis contra l’evasió fiscal; de posar impostos a les transaccions financeres i regulars de les agències de qualificació; de plantejar una auditoria pública i independent sobre el deute, perqupe la ciutadania pugui saber què és realment el deute públic, que correspon als bancs i als fons d’inversió privats, culpables de la major part d’aquest deute; i promovent l’empobriment de la societat, ampliant més les grans fortunes i oblidant la gran distància entre les persones.

 

 

El pacte de l'euro suposaria

• Noves retallades al sector públic.
• Augment de les jornades laborals.
• Disminució notable dels empleats públics.
• Tots els països hauran d’ajustar les seves lleis al que dictin els bancs.
• Es retardaran les edats de jubilació.
• Flexibilització en els acomiadaments, convenis i contractes.
• S’impulsarà l’acomiadament barat.
• Congelació de totes les pensions.
• Reducció d’ajudes socials.
• Reducció dels sistemes de protecció social.
• Reducció de la despesa en educació pública.
• Augment d’impostos.
• Canvis en la nostra Constitució amb la finalitat de “ajustar l’economia segons els paràmetres del FMI, BCE i Banc Mundial”.

Seguim sent mercaderia en mans de polítics i banquers. Per això, tenim de reivindicar NOSTRES DRETS! El proper diumenge 19 de juny TORNAREM A PRENDRE CARRERS!

 

 

Informació treta de Contrainfomallorca i Tribuna Mallorca

Acampada Palma

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb