URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cala, patrona, centre de dia...

Alternativa | 20 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Continuam fent la feina institucional que hauria de fer l'Ajuntament i publiquem les actes de les Juntes de Govern  (respectant la llei de protecció de dades) en aquest cas d'abril. Trobareu un bon grapat de temes interessants a les mateixes. Esperam que el PP i la Lliga facin realitat la transparència de la que van parlar a la campanya electoral i  a la nova legislatura aquesta feina la facin a l'Ajuntament. 

 - Junta 5 d'abril

- Aprovació de l’informe emès pels serveis tècnics municipals  en relació al projecte d’accessos i millora del front litoral de la Cala Sant Vicenç. Un projecte més que discutible que s'hauria de revisar i al que nosaltres també vam presentar al·legacions. 

-  Aprovació del pressupost per l’edició del pregó de les festes de la Patrona i contractació  del grup musical VERY POMELO per la realització d’un concert el proper dia 1 d’agost de 2011. És lamentable que no s'hagués fet el mateix amb les contractacions del Festival.

- Aprovació del plec de condicions econòmic administratives i tècniques que ha de regir el concurs, mitjançant procediment obert, de l’explotació dels serveis de temporada d’aquest terme municipal (platges) per a l’any 2011 i de la convocatòria del concurs per a l’atorgament de l’autorització de l’explotació dels esmentats serveis de temporada. La sol·licitud a Costes s'havia fet tard el 21 de gener, però a aquesta data encara no s'havia obtingut resposta. La pregunta és si realment l’administració sap que vivim del turisme.

 - Aprovació  de l’inici de l’expedient de resolució del contracte administratiu de les obres relatives al projecte “Construcció i adequació Centre de dia per a persones majors (planta pis edifici municipal carrer Sant Domingo)”, atès que l’empresa contractista ha estat declarada en concurs voluntari i no s’han presentat les garanties requerides. Un tema el d’aquestes obres en el que a la mala planificació i mala gestió s’ha unit la crisi. El resultat un centre de dia tancat i que es degrada dia a dia.

- Adjudicació, si procedeix, del contracte de serveis per desenvolupar i impartir el programa municipal d’educació ambiental PEA. Només es va presentar una empresa “AMANIDA DE PROJECTES SL”, per un import total de 42.574,07 € IVA inclòs

- Aprovació,  de la declaració de caducitat del procediment de resolució contractual i de l’inici de l’expedient de resolució del contracte administratiu de serveis relatiu a la redacció del Pla de Mobilitat Urbana Sostenible de Pollença (PMUS). “.../... tant la qualitat com la quantitat i diversitat de les propostes entregades NO ES CORRESPONEN amb les exigències del plec tècnic, amb la qual cosa els serveis tècnics sotasignants consideren el document entregat com NO APTE”.D'aquesta manera es complia la nostra moció aprovada al Ple del 28 d’octubre de 2010. Una demostració del que pot fer una bona oposició fiscalitzant la feina de l'equip de govern. 

Junta de 19 d'abril

  A aquesta Junta s'acceptaven les nostres al·legacions contra el plec per la contractació del subministrament i posada a punt del material informàtic de l’Ajuntament de Pollença. A les mateixes sol·licitavam  recollir expressament que el preu de venda ofert pels licitadors en articles i demés materials informàtics (cd, dvd; impressores multifunció, etc ...) no  inclogués el cànon digital. Pel que ens han informat des de l'equip de govenr cap empresa d'informàtica de Pollença vol vendre material a l'Ajuntament. És això cert?

 


 Avui l'associació dels Amics del Campament dels Soldats d'Artà presenta el seu projecte de voluntariat arqueològic per poder fer una campanya arqueològica al citat campament. A les 20h. al Centre Cultural Guillem Cifre.  Presentació  del doctor Pere Salas.


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb