URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Delegacions

Alternativa | 22 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  Ahir vam tenir una reunió dels diferents portaveus dels partits amb representació a l’equip de govern (només va faltar el PSOE). A la mateixa el batle i na Malena ens van explicar els problemes i gestions que han fet a temes com el Festival, la piscina coberta, les platges, hisenda... La reunió ens va semblar molt positiva ja que a l’anterior legislatura  la informació i comunicació entre l’equip de govern i l’oposició va ser mínima. El que ens sembla un retrocés  important és la proposta per part de l’equip de reduir els plens, i fer-les bimensuals, un tema al que ens oposam i que esperam no es posi en pràctica. Ja el comentarem amb més detall. També consideram negatiu que encara no s’hagi publicat el pacte de govern.

De la reunió avui comentarem el repartiment d’àrees del que s’ens va informar.

 Tomeu Cifre Ochogavia. PP. Batle, àrea d'urbanisme i ràdio municipal (dedicació exclusiva).

Maria Petra Buades Cifre. PP. Turisme, Policia, Medi Ambient i EMSER. (dedicació exclusiva)

 Francisca Cerdà Nadal. PP.  Delegació del Moll, festes, fira i mercat del Moll i residència.

Miquel Llobeta Vives. PP.  Serveis Socials, festes, fires i mercat de Pollença

David Alonso Garcia. PP. Personal i organització.

Magdalena Estrany Espada. LL.R. 1a. Tinent de Batle, Hisenda, Economia, Cultura, Normalització Lingüística,  Mediació Cultural, Festival, Banda, Escola de Música. (dedicació exclussiva)

Tomeu Fuster Capllonch. LL.R. Esports, Joventut i Cala Sant Vicenç.

Martí Roca Olivieri. Ll.R. Educació, serveis, cementeri

Valoram positivament la reducció a tres de les dedicacions exclusives (encara que es va dir que no era definitiu). Consideram que no n’hi ha massa lògica en la separació o unió de delegacions, la nostra idea de les delegacions era prou diferent. Pensam que el fonament de qualsevol pacte de govern és que es formi una autèntic equip de govern amb reunions continuades i amb col·laboració i implicació entre les diferents regidories oblidant els partidismes i no convertint les delegacions en àrees estanc. Tots han de ser responsables dels èxits i dels fracassos. 

Nosaltres proposavam  tres regidors amb dedicacions exclusives que coordinarien totes les àrees que s’agruparien amb certa lògica:

BATLIA Urbanisme, Economia (turisme), Hisenda i Medi Ambient.

1r Tinent de batle. PORT POLLENÇA Personal (inclòs policia), EMSER, Serveis socials – Residencia, Salut.

2n Tinent de batle. CALA SANT VICENÇ Cultura (normalització). Educació i esports. Festes. Fires. Joventut. Participació ciutadana

Amb la resta de regidors de l’equip de govern es farien reunions setmanals on es repartirien i compartirien feines.

 Com podeu veure a la pantalla capturada de la pàgina de l'Ajuntament avui encara no hem canviat de batle, tal vegada per això no coneixem el pacte de govern. Sort que PP i Lliga vam parlar de transparència i de donar importància a internet com eina de comunicació amb els ciutadans.

 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb