URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Enhorabona i gràcies.

Alternativa | 25 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Hem volgut esperar a que baixés la tensió política d'aquests dies passats, quan es parlava de pactes, per publicar i donar les gràcies a Meam si Torn que fa uns dies va lliurar una magnífica bicicleta a Joan Antoni Cifre, el guanyador del VI Concurs de Fotografia Urxella amb la seva  fotografia amb el nom de "Camí al pavelló".

Per un partit petit i municipal com el nostre ha estat una satisfacció i un orgull poder contar amb el suport de Meam si Torn a aquest concurs. Moltes gràcies, ajudes com aquesta ens donen força per continuar fent feina per millorar Pollença. Esperam que entre tots podam potenciar la mobilitat sostenible, els petits negocis del municipi i el turisme cicloturista, tres objectius relacionats i que s'haurien de potenciar aquesta legislatura.

 

 Mateu Cerdà, Joan Antoni Cifre i Pepe García

En aquesta edició hem rebut moltes fotografies d'altíssima qualitat, que podeu veure  al següent enllaç.
 

A la fotografia guanyadora s'hi pot veure una seqüència que l'autor ha volgut subtitular com "Carretera sense vorera", "pas zebra sense semàfor" i "travessa pel desert o del fangar, segons el temps".

Com explica l'autor, aquesta fotografia uneix els dos aspectes fonamentals del concurs: per una banda és una denúncia d'impacte social de Pollença, com és la problemàtica a l'hora d'anar al pavelló de Pollença; i per altre banda també té a veure amb el tema de la mobilitat, ja que reflexa el recorregut que han de fer els pares per dur als nins al pavelló del poliesportiu.

Ens recordam que quan es va fer aquesta obra amb un pas per vianants  i un tros d'acera que acaba a la carretera, ens va sorprende i vam demanar a un ple si la deixarien d'aquesta manera... Doncs sí.

Demanarem si és possible expropiar un metre de solar per fer una vorera fins al poble o deixar aquesta carretera només de sortida i deixar espai separat per vianats i ciclistes. 


 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb