URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Barrera automàtica a l'empaltada.

Alternativa | 27 Juny, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Lluny de solucionar-se la problemàtica de pas al camí vell de Pollença a Lluc, sembla que ara s'esta electrificant per tal de tenir un automàtic a la barrera que tanca el pas pel camí (notícia ahir al Diario de Mallorca).

La plataforma pro camins públics i oberts va denunciar el dimarts davant de l'Ajuntament les recents obres fetes a la barrera de la finca de l'empaltada a la Carretera Vella de Lluc, sembla que amb l'objectiu d'electrificar-les. Un episodi més d'aquest trist culebrot.

La denúncia demana a l'Ajuntament  restablir la legalitat urbanística a aquest punt  que coincideix la Carretera (competència del Consell) amb el camí vell de Lluc (competència de l'Ajuntament).

Recordam que a més a més el Ple del Consell de Mallorca  al final de la passada legislatura va aprovar la inclusió de la Carretera Vella de Lluc en l'Inventari de Bens del Consell i va obrir un Expedient de recuperació d'ofici del tram de carretera tancada. (veure Boib)

Com tots sabem fins ara el  batle no ha destacat precisament per la defensa dels camins públics. L'hem de recordar qeu com màxim representant del municipi ha de defensar els camins públics que tots els partits vam votar a l'anterior legislatura al catàleg de camins.

La plataforma pro camins públics i oberts ja ha enviat les seves propostes al nou equip de govern.

1. Immediata inclusió dins l'inventari de béns de tots els camins del catàleg de camins de Pollença, que no estan pendents de cap al·legació.

2. Prioritzar la resolució diligències prèviament aprovades en plenari de 2007 del camí coll d'en Patronet.

3. Iniciar diligències per resoldre  problemàtica dels camins del Coll de Síller  i Boquer.

4. Executar l'acord de regulació del camí de Ariant, i garantir-ne la continuació del iniciaten el de Ternelles.

5. Compromís  per tal de garantir el pas al camí de Ternelles.

6. Des de l'Ajuntament sol·licitar al Consell que garanteixi el pas per la Carretera Vella de Pollença a Lluc. Inclosa en l'inventari de béns del Consell.

7. Actualitzar una mapa de camins públics o d'ús públics del municipi amb interès excursionista, per tal de promocionar el senderime al nostre municipi.

8. Compromís de tots els membres del govern municipal de recolzar les propostes fetes per tal de garantir el pas en camins prèviament inclosos en el catàleg, fent una recuperació d'ofici en tots aquells que siguin inclosos en l'inventari de béns.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb