URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

A small resume

Alternativa | 01 Juliol, 2011 08:47 | facebook.com twitter.com

In the last Pollensa council meeting the government withdrew its proposal to hold council meetings every two months. This proposal had been rejected by all opposition groups. The council will now meet as before on the last Thursday of each month. We have proposed new rules allowing the public to participate in the council plenary sessions, to make it easier for citizens to contribute .

We appreciate the move taken by the new government team to reduce from six to three the fulltime counsellors in the townhall. This means that only three counsellors will receive a full salary for full-time work: the Mayor, the Delegate for finance and culture and the delegate for Tourism, Environment and the local police. These salaries have also not been increased which is also a positive step. We consider that the first to give an example of austerity should be the politicians, this way people can become more aware of the current pitiful financial situation of our townhall.

 

 

Revetlles de l'1 d'agost.

Alternativa | 01 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

 A la junta de portaveus l’equip de govern va plantejar la possibilitat de suprimir les revetlles de l’1 d’agost, i l’altre dia el mateix batle a la ràdio municipal  va demanar obrir un debat entre la ciutadania i que tots els pollencins i pollencines puguin opinar. Podeu escoltar l’entrevista al batle, en Tomeu Cifre on explica la proposta i els motius.

http://www.megaupload.com/?d=41XX1N32

El primer que s’ha de tenir en compte és que el pressupost de festes es troba baix mínims. També n’hi ha un tema de seguret, “botellón”, neteja...

La mateixa ràdio Pollença dóna la possibilitat d’expressar les vostres opinions a través de la seva web. 

A partir de la proposta dins la nostra assemblea ja haviam iniciat una consulta on ha hagut opinions molt diverses:

N’hi ha gent de l’assemblea que diu que s’ha de provar d’enfocar les revetlles d’una altra forma i canviar-les per altres activitats; com podria ser concert de la banda, ball de pagès, ball de saló, fer només una revetlla...

Altres opinen que s'han de llevar totes les revetlles, si hem parlat d'estalviar i austeritat hem de ser conseqüents, encara que evidentment no sigui un gran estalvi, és un pas. Segur que no faltarà ni gent ni animació, i l'Alborada lluiria amb llum i so  propi i els diners es podien destinar a finalitats mes profitoses.


Una vegada constada la diversitat d’opinions, que també es reflexa a l’enquesta de la ràdio, pensam que el millor seria fer una consulta popular el mateix dia de les votacions dels càrrecs de la Patrona. Per això cal plantejar clarament a la gent quin pressupost de festes tenim, quines són les diverses opcions que es poden adoptar els seus pros i contres.

De la web "La Patrona ON-LINE" encara en proves.


 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb