URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

GOTMAR

Alternativa | 03 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

We have received these photos showing the abandoned,pitiful and also in many ways dangerous state of plots,sidewalks etc in  the urbanization of Gotmar,most photos from the carrer Orenella.We will forward these photos to the responsible Councillor.
 
We need your photos, videos,comments and information about blackspots in our municipality . You can send  this to alternativaperpollenca@gmail.com.  Apart from publishing this information in the blog, we forward it to the townhall  to find solutions. Among us all we can build a better Pollensa!
 

 

Fotos de Garry Bonsall de principis d'estiu.

 

Trescant pel món (CXXXII) Menorca 22 d'abril de 2011.

Alternativa | 03 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Com ja sabeu som a Menorca recorrent a peu el sud de l’illa. Avui dematí, no massa prest i després d’una bona berenada, començam la segona etapa que ens durà de Binibèquer fins a Cala en Porter, uns 12 Km. que aniran part prop de mar i part més per l’interior. El meu genoll està ben embenat i untat de pomada, ja vorem.

El primer tram és semi urbà fins que arribam a Cap d’en Font on començam a allunyar-nos de la mar. El camí és poc accidentat i el paisatge variat, començam a veure algunes tortugues mediterrànies i així com surt el sol compareixen les sargantanes. Arribam a Cala des Canutells i aprofitam   per descansar un poc.

Seguim, però després d’unes hores fem una aturada per dinar, ja comença a ser hora. Costa arrancar però ja no queda molt per arribar a Cales Coves que li farem una mirada ràpida perquè no anam bé de temps. La qüestió és que per un descuit d’un dels companys, dos varen tornar al lloc on dinàrem i mentre poguérem trescar per Cales Coves que sempre veus qualque cosa que no havies vist.

Ara ja enfilam de cap a Cala en Porter que quan la vèim ens sorprèn, un lloc molt agradable, un paisatge preciós. Dues valentes fan la primera nedada de la temporada, l’aigua té una temperatura ideal per llevar el mal de cames. Haurem d’intentar descansar bé ja que demà tenim l’etapa més llarga.

                                                                       A.R.F.V.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb