URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple extraordinari dijous.

Alternativa | 05 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  S'ha convocat sessió extraordinària de l’AJUNTAMENT PLE a celebrar dia 7 de juliol de 2011, a les 12,00 hores sota el següent ordre del dia:

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió anterior.


2.- Periodicitat de les sessions del Ple.

 Com ja vam comentar (veure article) el nou equip de govern  ha proposat reduir els plens al mínim marcat per la llei, o sigui un ple cada dos mesos i no mensual com ha estat  fins ara. En principi a la reunió van acceptar mantenir el ple mensual al manco enguany, i per tant esperam que la proposta sigui mantenir la periodicitat mensual dels plens.  Els plens  són la principal eina democràtica municipal ja que és l`únic organisme on el debat i la votació dels projectes es fa de manera pública.

També ens agrairia que totes les sessions de l’Ajuntament Ple (ordinàries i extraordinàries) es celebren a les 20:00 per a que la majoria de la gent hi puguin assistir.


3.- Creació i composició de les comissions informatives permanents

Per facilitar la feina dels tècnics l’equip de govern  proposa concentrar les comissions informatives (llevada la Comissió Especial de Comptes) en una. Cap problema

4.- Nomenament dels representants de la Corporació en els òrgans col•legiats.

L’equip de govern ha comentar la possibilitat de la desaparició de diferents organismes autònoms que serien assumits directament per l’Ajuntament ja veurem quina és la seva proposta final. Actualment existeixen de manera activa el patronat municipal de Turisme,el patronat de la ràdio municipal, el patronat de la residència, la fundació de l’escola de música. Teòricament també existirien el patronat del festival i el d’esports.


5.- Coneixement de les resolucions del Batle en matèria de nomenaments de Tinents de Batle, membres de la Junta de Govern Local, com també de les delegacions de Batlia conferides, nomenaments de personal eventual i dació de compte de constitució de grups polítics municipals.

Com vam comentar ja a un anterior article valoram positivament la reducció inicial a tres de les dedicacions exclusives però consideram que no n'hi ha massa lògica en la separació o unió de delegacions, la nostra idea de les delegacions era prou diferent.


6.- Determinació del número, característiques i retribucions del personal eventual.


7.- Relació de càrrecs de la Corporació amb dedicacions i retribucions corresponents.


8.- Assignació de dotacions als grups polítics municipals i règim d’indemnitzacions i assistències per als membres de la Corporació.

Esperam austeritat a aquests tres punts.  Conjuntament amb Endavant Mallorca presentam el llibre Construint municipi des dels moviments socials  amb una xerrada de dues de les persones que han participat en la seva redacció. Us esperam dilluns 11 a les 20:00 al Centre Cultural.

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb