URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

PLANS DE PENSIONS

Alternativa | 13 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Fa un uns anys a tots el que teníem una nòmina i ganes estalviar un poquet ens varen oferir un pla de pensions, aquest producte bancari té moltes avantatges, com  per exemple deduir tota l’aportació feta a la declaració de renta, no entrarem en detalls perquè es faria molt llarg i pesat, naturalment aquesta deducció fa que paguem menys doblers a hisenda com arriba el mes de juny.

Dins els inconvenients d’aquests plans de pensions un és que el mateix no és pot cancel·lar sense tenir el 65 anys, malaltia greu o estar a l’atur al manco dos anys seguits, per això el Banco de España fa capitalitzar aquests doblers al seu gestor (el nostre banc) perquè no es perdin pel camí, el problema és que aquests doblers estan sent emprats per especular amb deute públic sense que nosaltres puguem dir la nostra i ara amb els nostres propis doblers ens estan posant cada dia la nostra existència un poquet més difícil, malgrat el no poder cancel·lar aquest pla de pensions, si podem canviar de gestor en voler, per tant hauríem de trobar un gestor que ens assegures que els nostres doblers no servirien per fer la vida impossible a les persones si no per tot el contrari, es parla d’estalvi ètic amb llibretes i comptes corrents, però de moment amb els nostres plans de pensions fan el que volen.

I per acabar una bona o relativament bona notícia, BANKINTER entitat de crèdit, ofereix la primera hipoteca amb la que amb la dació de l’habitatge el deute quedaria cancel·lat, esperem que les altres també facin el mateix.

Miquel Sánchez

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb