URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Estam d'enhorabona al Calvari

Alternativa | 25 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquests darrers dies hem rebut una molt bona notícia. El bisbat ha rescindit el contracte amb l’anterior arrendatari  de la casa i quiosc del Calvari, i ha fet un nou contracte   amb el donat, recuperant el sentit inicial del contracte que és el que va permetre els permisos municipals inicials.

Com recordareu al mes de desembre de l’any passat vam presentar una moció demanant a l'Ajuntament implicar-se a aquest tema, ja que quan es van donar llicències a la casa i el quiosc (1993)  era amb la idea de que el mateix pogués servir per que una família  mantingués obert i net tot l'any un lloc tan emblemàtic i històric com l'Ermita del Calvari. La nostra moció va ser rebutjada però finalment s'ha aconseguit l'objectiu de la mateixa, per la qual cosa estam d'enhorabona.Ens alegram sobre tot per Carles i la seva família que l'han passat realment mal.

Ara cal fer feina per recuperar i rehabilitar l'ermita que juntament amb les escales del Calvari, és un dels monuments més visitats del municipi. Aquesta legislatura s’hauria de començar a invertir més temps i esforços en recuperar el nostre patrimoni històric i crear un Parc Historicocultural per definir, protegir, difondre i explotar racionalment les moltes possibilitats i recursos que ofereix el nostre patrimoni cultural (aquest apartat al nostre pla de futura gestió)

Articles anteriors sobre la casa i quiosc del Calvari:

http://alternativa.balearweb.net/post/75436
http://alternativa.balearweb.net/post/73673

 Balearsculturaltours.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb