URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Primer ple ordinari dijous 28 de juliol

Alternativa | 26 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

 Avui fins a les 13h treballadors de l'Ajuntament començaran a endomassar la plaça de nou.Tota la gent del poble que vulgui aportar paperins (a la venda a les papereries MOLT MÉS, L'ULL VIU, CAN VALLORI i TONINES, a preu de cost) per adornar la plaça pot  portar-lo a la plaça. Abans de l'esclafit de canons a les 14h es llegirà un manifest unànim de tots els grups polítics de condemna dels actes de vandalisme.

Dijous 28 de juliol a les 12:00 Ple ordinari, amb el següent ordre del dia.

1.- Aprovació, si procedeix, de la correcció d’errors materials detectats en la documentació tècnica de compliment de prescripcions de l’adaptació del PGOU aprovada per acord de l’Ajuntament Ple en sessió extraordinària celebrada dia 20 d’agost de 2010  

Es tracta de complir les prescripcions tècniques que va posar el Consell

2.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació de l’article 60 de l’ordenança municipal de Policia i Bon Govern    

 Es tracta de fer fixa la modificació que es va aprovar l’any passat (moció conjunta amb el PP-UMP i PSM) per evitar obres molestes al casc antic de Pollença els mesos d’estiu. A més es corregeix l’horari que a l’ordenança permetria fer obres als interiors.

3.- Ratificació resolució de Batlia núm. 534 de dia 19 de juliol de 2011   

 Nomenament de lletrat per un contenciós que han posat referent a la urbanització de la Font. S’acusa a l’Ajuntament d’inactivitat.

4.-  Examen i aprovació si procedeis de l’expedient 01/2011 de reconeixement extrajudicial de crèdits.

Factures de la legislatura passada que no disposavan de crèdit suficient per un import total de 490.209,77.

No s’han inclòs 179.392,69 euros de factures corresponents al Festival  ja que no han estat conformades per cap regidor.

Ara estaria bé recordar tot el que ens van dir quan vam començar a denunciar el desagavell del Festival (article). El temps continua deixant a cada un al seu lloc.

5.- Determinació de les festes locals per a l’any 2012   

 S. Antoni i la Patrona.

6.- Distincions La Patrona 2012.

Enguany no n’hi haurà distincions i es començarà a fer un reglament per establir uns criteris clars i consensuats per donar aquestes distincions

7.- Moció conjunta de tots els grups de l’oposició demanant la realització dels estudis previs per a l’elaboració d’un catàleg de  llocs de feina del personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Pollença i dels organismes dependents del mateix.

Els sis grups de l’oposició hem acordat presentar aquesta moció (rebutjada a la passada legislatura). Un catàleg és una eina de gran utilitat per millorar la gestió dels recursos humans de l’Ajuntament.

 Propostes / Mocions d’urgència.

A les propostes d’urgència es concretarà el nomenament dels representants de la Corporació en els òrgans col·legiats

La proposta ha estat consensuada entre l’equip de govern i els grups de l’oposició, respectant la proporcionalitat de la representació en el ple. Patronat de Turisme,Patronat de la Residència, Institut Municipal de la ràdio, Consell escolar Municipal, EMSER, Gola. Com partit més votat de l’oposició tindrem el representant que correspon a l’oposició a EMSER.

Informació de batlia.

Dació de compte de resolucions de Batlia

Precs i preguntes.

I avui ja estam de festa.

14:00 hrs. Canonades i esclafits de coets a la Plaça de Monti-sion. Repicada de campanes. Cercavila de la Banda de Cornetes del Soldà

20:30 hrs. Cercavila de la Banda de Cornetes i Tambors pels carrers.

21:00 hrs. Inauguració de la IX Trobada d’artistes novells pollencins al Club Pollença / Organitza: AAVVP / Col·labora: Club Pollença

22:00 hrs. Pregó d' Antoni Bisanyes al Claustre de Sant Domingo,  amb el títol “Les coses que ja no hi són”. Concert de la Banda de Música de Pollença i cercavila.

 Fotografia de l'excel·lent perfil a facebook Pollença (Mallorca).

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb