URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Bones festes. Prou d'incivisme.

Alternativa | 27 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  Comunicat conjunt de tots els grups polítics amb representació a l'Ajuntament, llegit ahir.

A Pollença no estem avesats als actes vandàlics i no ens volem acostumar. Les diferents forces que configuram la representació municipal no podem més que condemnar la crema de les paperines que lluïa a la Plaça Major en honor de les festes de la Patrona.

La crema de les paperines, no és una acció qualsevol. Té un fort significat. De la mateixa manera que l’embelliment dels carrers avisa a qualsevol forani o paisà despistat que les festes ja són aquí, cremar el paparí no tan sol és un acte vandàlic condemnable sinó que va més enllà, es intentar bofegar l’ànima festiva del poble. No deixaren en cendres  les il·lusions de la gent, només aconseguiren pegar foc al paper i feren mal als comerços de la plaça. Com hem vist, ni una espira va arribar a l’esperit pollencí, però no deixa de ser, a més d’un delicte, una falta de respecte a tots els veïnats.

Tots els grups municipals feim una crida a la ciutadania perquè col·laborin amb les forces de seguretat per poder aclarir els fets el més aviat possible. Som una societat cohesionada i ho hem de tornar a demostrar. Diumenge un bon grapat de pollencins en donaren mostra. Però els vàndals no poden aconseguir el que volen, que no és més que acabar amb la tranquil·litat i la normalitat del poble. Des de la corporació municipal no podem més que agrair el gest solidari de tots.

 El diccionari diu que vandalisme és “la tendència a destruir, per gust pervers, per vana ostentació de força o per ignorància, les obre de la civilització, les coses belles”. La gent que ha fet el desastre a la Plaça no sabem què l’ha duïta a intentar destruir el cor de Pollença.  La Plaça batega amb més força que mai. Tots els partits amb representació municipal i, per tant, representants de tots els pollencins denunciam i condemnam els actes vandàlics de la matinada del dissabte.

 

AVUI

  • 18:00 hrs. Actuació infantil: Maria Bimbolles a la Plaça Major.
  • 20:00 hrs. Semifinals i final de la lligueta d’estiu 3×3 bàsquet , a la pista exterior de bàsquet del Poliesportiu de Pollença / Organitza: Club de Bàsquet Colonya Pollença.
  • 22:00 hrs. Gran vetlada Gospel al Claustre de Sant Domingo, a càrrec de la Coral Ciutat d’Alcúdia. Preu: 5 euros. Venda d’entrades a taquilla.
  • 23:45 hrs. Bauxa als Jardins de Ca la Gran Cristiana. Festa Hawaiana amb els djs Toni Llobera i Balater / Col·labora: AMP (Associació de Músics de Pollença)

 PATRONA POLLENÇA 2011.26 de juliol al 2 d'agost.

(fotografia portada programa Humà06)

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb