URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Resultats del ple d'avui

Alternativa | 28 Juliol, 2011 15:35 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Resultats del ple de 28 de juliol de 2011-

1.- Aprovació, si procedeix, de la correcció d’errors materials detectats en la documentació tècnica de compliment de prescripcions de l’adaptació del PGOU aprovada per acord de l’Ajuntament Ple en sessió extraordinària celebrada dia 20 d’agost de 2010.   Aprovada amb les abstencions d’Alternativa, UMP, PSM i Esquerra.

Vam reiterar la nostra petició sobre com es troba l'expedient d'infracció urbanística en una zona ANEI (Área Natural de Especial Interès) d'un dels propietaris que fa una de les cessions gratuïtes d'un solar a Formentor sense cap contraprestació. El batle en aquell moment, en Joan Cerdà, va dir, que s’havia presentat projecte de legalització que incloïa la demolició de les parts no legalitzables. No ens consta que s’hagi fet. L’actual batle va recordar fa un any quan era a l’oposició , i així consta en acta, que quan ja va ser  batle l’any 2006, havia una valoració feta de les obres expedientades per valor de 500.00´-€ i que la infracció es sancionava amb una multa del 100 al 200%, per la qual cosa estaríem parlant que l’Ajuntament hauria de recaptar una quantitat de com a mínim 1 milió d’euros.

El batle es va convidar a revisar l’expedient, ja veurem com es troba i com acaba aquest expedient que podia significar un important ingrés per aquest Ajuntament.

2.- Aprovació inicial, si procedeix, de la modificació de l’article 60 de l’ordenança municipal de Policia i Bon Govern.  Es fixa la modificació que es va aprovar l'any passat (moció conjunta amb el PP-UMP i PSM) per evitar obres molestes al casc antic de Pollença els mesos d'estiu. A més es corregeix l'horari que a l'ordenança permetria fer obres als interiors.  .   Aprovada amb les abstencions d’ UMP i Esquerra.

3.- Ratificació resolució de Batlia núm. 534 de dia 19 de juliol de 2011   Nomenament de lletrat per un contenciós que han posat referent a la urbanització de la Font. S’acusa a l’Ajuntament d’inactivitat. Aprovada per unanimitat.

 

 

4.-  Examen i aprovació si procedeis de l’expedient 01/2011 de reconeixement extrajudicial de crèdits..   Aprovada amb les abstencions de PSM i Esquerra. Va ser el punt al que va haver un debat més intens amb molt de retrets. Li  dedicarem un article

5.- Determinació de les festes locals per a l’any 2012   

 S. Antoni i la Patrona. Aprovada per unanimitat.

6.- Distincions La Patrona 2012. Retirada

Enguany no n’hi haurà distincions i es començarà a fer un reglament per establir uns criteris clars i consensuats per donar aquestes distincions

7.- Moció conjunta de tots els grups de l’oposició demanant la realització dels estudis previs per a l’elaboració d’un catàleg de  llocs de feina del personal funcionari i laboral de l’Ajuntament de Pollença i dels organismes dependents del mateix. Aprovada per unanimitat.

 Propostes / Mocions d’urgència.

- A les propostes d’urgència es concretarà el nomenament dels representants de la Corporació en els òrgans col·legiats. Aprovada per unanimitat.

La proposta ha estat consensuada entre l’equip de govern i els grups de l’oposició, respectant la proporcionalitat de la representació en el ple. Al consorci de la Gola es va informar que els estatuts no permeten un representant de l’oposició, també s’informarà que no   es nomenarà ni gerent ni secretària i que segurament s’eliminarà .

-  Moció conjunta dels grups de l’oposició de rebuig al tancament de ràdio i televisió Mallorca i reprovació a la Presidenta del Consell de Mallorca per aquest tancament. .   Aprovada amb l’abstenció del PP.

Es va informar del  nomenament del nostre portaveu, en Pepe García, dins la Junta de Govern.

 

 PATRONA POLLENÇA 2011.26 de juliol al 2 d'agost.

(fotografia portada programa Humà06)

Catàleg de llocs de treball. Moció conjunta de l'oposició

Alternativa | 28 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Els sis grups de l'oposició; Alternativa per Pollença, PSOE,  Convergència i Unió,  UMP, PSM,  i  Esquerra presentam al ple d'avui una moció conjunta per iniciar la feina per a la realització d'un catàleg de  llocs de treball ( una moció que  vam presentar a l'anterior legislatura, setembre del 2009 i que va ser rebutjada).

Consideram que un catàleg de llocs de treball, eina de la que disposen  nombroses ajuntaments, és imprescindible per millorar la correcta  gestió dels recursos humans de l’Ajuntament. Per això ens hem unit els sis grups de l'oposició per presentar aquesta moció

 A més com hem dit a l amoció el Catàleg es una qüestió pactada en anteriors Convenis Col·lectius, que encara no s'ha plasmat a la realitat i fa anys els delegats d'Emser ja varen passar un esborrany del qual com a altres temes no s’ha fet res.

A l'Ajuntament es fonamental aconseguir disposar d’unes plantilles de treballadors correctament dimensionada a les necessitats actuals i reals de la diversitat de serveis i funcions que l'Ajuntament i els seus organismes ha de prestar als ciutadans i visitants, treballant en la millora de qualitat de vida, i prestigi del Municipi. S'han de racionalitzar els serveis que l'Ajuntament ha de donar als ciutadans, que son molt diversos, quin tipus de preparació i professionalitat es requereix, dimensionar la plantilla i optimitzarla.

Encara que avui només es presenta per la seva aprovació l’inici de la seva realització, volem ja indicar tres característiques que pensam ha de tenir: ha de ser flexible, ja que s’ha de poder adaptar als canvis i a les noves necessitats de la institució; ha de ser dinàmics, perquè s’han de poder actualitzar globalment i individualment a mesura que calgui, i, finalment, ha de ser preciso i entenedor, perquè els ciutadans puguin entendre fàcilment com està organitzat l’Ajuntament.

Amb bona voluntat i feina, es pot fer  a aquesta legislatura el que no s'ha fet en molts anys i el catàleg que no és sinó racionalitzar la plantilla,  a que el rendiment i la productivitat de la mateixa augmenten. 

AVUI

18:30 hrs. Marxa Fresca infantil a la Plaça Vella (per a nins i nines de 5 a 14 anys) Col·labora: Mai Sona i els amics de la Marxeta i Colonya Caixa Pollença.
21:00 hrs. Al Claustre de Sant Domingo. Retornam als 60 amb el Duo Yesterday . Festa per a les persones majors / Col·labora: Colonya Caixa Pollença.
21:45 hrs. Ball de pagès a la Plaça Major, amb l’escola de Pollença acompanyada del grup Ballugall. Ballada popular
22:00 hrs. A l’Església de Monti-sion. Concert de l’Orfeó Mayurca i l’Estudi Vocal del cor de Pollença   (Música del segle XX, amb obres de P. Antoni Martorell i Bob Chilet. Director: J. Lainez)

 

 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb