URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Suport als 9 de Palma

Alternativa | 29 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui, dia 29 de Juliol de 2011, 9 joves, militants de Maulets, seran jutjats acusats d’amenaces i injúries per Jorge Campos, president de l’entitat Círculo Balear, durant una manifestació contra la corrupció el 20 de març de 2010. 
.
Des d'Alternativa per Pollença volem mostrar el nostre suport als joves Maulets ja que entenem que aquesta denúncia és una maniobra més per intentar callar les veus contràries a la seva voluntat. Els joves han de tenir el dret a organitzar-se i actuar políticament amb llibertat, ja que son una part important de la societat. I volem sumar-nos a les peticions d'absolució d'aquests i mostrar el nostre rebuig a les pràctiques polítiques de l'entitat Círculo Balear, ja que fomenten l'odi i el desconeixement envers la nostra cultura, llengua i història.
Normal 0 21 false false false

Manifest 9 de Palma

Dia 29 de Juliol de 2011, 9 joves, militants de Maulets, seran jutjats acusats d’amenaces i injúries per Jorge Campos, president de l’entitat Círculo Balear. Entenent que aquestes persones són víctimes d’una denúncia injusta i motivada per la voluntat que té l’extrema dreta de combatre al jovent mallorquí que s’organitza políticament, demanam la seva absolució, tenint en consideració els següents punts:

Pensam que els responsables dels incidents, en forma de crits, durant la manifestació contra la corrupció el 20 de març de 2010 foren els membres de l’esmentat Círculo Balear, que acudiren amb la intenció de provocar i interrompre una mobilització totalment pacífica. A més, reafirmam la importància de continuar la lluita contra la corrupció a totes les institucions, especialment entre les generacions més joves.

Consideram que aquest cas mostra una clara intenció de neutralitzar l’activitat dels i les joves independentistes de Maulets a Palma, i destapa fins a quin punt la policia espanyola realitza seguiments obeïnt criteris polítics i amb l’objectiu d’intimidar i de tenir controlats els moviments socials a Mallorca, especialment l’Esquerra Independentista.   

Reivindicam el dret del jovent a organitzar-se i actuar políticament amb total llibertat, per damunt de pressions policials, judicials o provinents de l’extrema dreta, i a lluitar en defensa del territori, la llengua, els drets socials, etc. Així, entenem el moviment juvenil com una part vital per la resta de moviments socials de la nostra illa.

Per tot això, cridam a la societat civil a donar suport als 9 encausats i a aixecar una onada de solidaritat que aturi l’amenaça judicial que recau sobre ells.

.
Més informació a: http://noudepalma.blogspot.com

.
 
A  la continuació explicació del cas
 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb