URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Estamos en la Junta de Gobierno pero seguimos en la oposición

Alternativa | 30 Juliol, 2011 11:35 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

Estar en la Junta de Gobierno no significa  formar parte del equipo de Gobierno

Queremos contestar a una serie de comentarios  e insultos que se han hecho en este blog  respecto a nuestra participación en la Junta de Gobierno.

Comprendemos que el nombre de “Junta de Gobierno” pueda llevar a equívocos, sobre todo cuando lo habitual es que la Junta de Gobierno sólo se encuentre formada por concejales del equipo de gobierno… Pero queremos aclarar que estamos en la oposición y que trabajamos como partido de la oposición. La participación de la oposición a la Junta de Gobierno no es la primera vez que sucede en Pollença (así fue al principio de la democracia) y es habitual en otros municipios.

A la hora de participar en la Junta hemos valorado que es nuestra responsabilidad y obligación ante la situación crítica actual del Ayuntamiento y pensamos que aportando nuestras ideas, valores, críticas y todo lo que haga falta podemos ayudar. Si hacemos cualquier cosa que vaya contra nuestro programa y nuestros valores estamos seguros que lo podremos debatir en este blog.

Algo que es seguro y que nadie  podrá negar, es que mejorará la información sobre este organismo, algo de lo que se beneficiarán todos los ciudadanos de Pollença, ya que publicaremos y haremos llegar la información más completa de la Junta  tan pronto como nos sea posible.

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

La vella explotació i alienació amb nou maquillatge i formes.

Alternativa | 30 Juliol, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Llegint un text de la ja desapareguda Ayn Rand, m’ha vingut tot d’una al cap la situació actual de crisi econòmica i les seves conseqüències socials i de convivència actuals, amb la seva premonició expressada ja l’any 1950, però  de vigència actual. Està clar que de cada vegada més, la classe treballadora, que per a mi és tot el teixit productiu manual, tècnic i evidentment l’intel·lectual i creatiu, està, passa a passa i cada vegada més, en precari respecte al que és purament poder especulatiu, és a dir els pocs que viuen de la feina i de l’esforç dels altres.

 

Ayn Rand, escriptora i filòsofa d’Estats Units d’origen rus, naixé el 2 de febrer de 1905 a Sant Petersburg i morí a Nova York el març de 1982. El seu nom original Alissa Zinoviedva Rosenbaum. Tal volta ara més que mai son oportunes les paraules de la seva magnifica novel·la “Atlas Shrugged”, traduïda al castellà com “ La rebelión de Atlas”, una mena d’anticipació del que està passant a molts en el mon actual. Vegeu i opineu vosaltres mateixos/es:

 

“Quan s'adoni de que per produir ha d’obtenir autorització dels que no produeixen res; quan es doni compte que els diners flueixen cap als qui trafiquen no bens, ans favors; quan sàpiga que molts és fan rics pel suborn i per influències més que pel fruit del seu treball, y que les lleis no els protegeixen contra ells, ans al contrari son ells que estan protegits contra tu; quan repari que la corrupció és recompensada i la honradesa es converteix en auto sacrifici, en aquest moment podrà afirmar sense por a equivocar-se, que la seva societat està condemnada”.

 

Tal volta el moviment 15 M és aquesta afirmació.

Joan Ramon Bosch (JRV)

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb