URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença alternativa, per millorar el dia a dia.

Alternativa | 01 Agost, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

A través del nostre correu i del perfil de facebook ens han fet arribar les fotografies denúncia que acompanyen aquest article i que vam fer arribar als regidors responsables al darrer ple.

Esperam que el nou equip de govern millori la comunicació amb els ciutadans i aquestes coses del dia a dia s'arreglin més aviat.

Papereres del Paseig Voramar, segon el ciutadà que ens l'ha fet arribar totes eren plenes. Ja vam comunicar el tema a la regidora del Moll.

 

 

Brutor al torrent de la Gola, al costat de l'Eroski. Ja hem comunicat el tema a la regidora de medi ambient. Al cas dels torrents les competències no són municipals i la setmana passada es va parlar amb  el Consell, n'hi ha un bon grapat de torrents que necessiten neteja, especialment el de Gotmar.

 

 

Les faroles de Can Sionet segueixen encara enceses fora d'hores, igual que fa un any a un espai abandonat, al ple el regidor, en Martí, va dir que s'arreglaria. (article).

 

Els artefactes (cartells, marquesines de fusta) sense cap informació segueixen escampats pel municipi... Com el que vam aconseguir retirar a laTalaia d'Albercuix. Al ple es va dir que els becaris de medi ambient farian un llistat i diagnòstic dels mateixos i dels cartells de camins per després actuar.

 

Necessitam les teves fotos, vídeos, els teus comentaris, la teva  informació dels punts negres de Pollença. Aquells llocs del municipi en mal estat,degradats, bruts, oblidats, etc. Ens pots enviar les fotografies a alternativaperpollenca@gmail.com

A més de publicar aquesta informació al blog, la traslladam a l'Ajuntament on farem feina per  trobar  solucions. Entre tots construirem una Pollença millor.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb