URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ucronia

Alternativa | 06 Agost, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui publicam un article i un dibuix original del nostre company Miquel Trias. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només ens l'heu d'enviar a alternativaperpollenca@gmail.com

Com sabeu UCRONIA és un mot creat per definir una història irreal que transcorre en un món alternatiu a l'actual. A diferència de la UTOPIA aquesta món no és necessàriament idíl·lic ni tan sols millor que l'actual. Una ucronia seria un món on els guanyadors reals d'una guerra serien els perdedors, com per exemple un país de tercera divisió de l'Europa occidental, on uns militars rebels contra el govern legítim haurien estat vençuts i afusellats i on l'actual partit potent de la caverna no existiria.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb