URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de Govern 16-08-11

Alternativa | 17 Agost, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  Publicam les primeres actes de les Juntes de Govern d’aquesta legislatura, respectant la llei de protecció de dades. Juntes  de les que farem un parell d’articles

Junta de Govern de 5 de juliol (pdf).

Junta de Govern de 19 de juliol (pdf).

I comentam la nostra primera Junta de Govern a la que va assitir ahir el nostre portaveu.

Una part important de la Junta de Govern la vam dedicar a les instàncies de diferents negocis  que demanvam permís per ocupar la via pública amb taules i cadires o ampliar l’ocupació que ja tenien. La majoria han fet aquesta petició quan realment ja han fet l’ocupació, i s’ha obert un acta d’inspecció per part de la Policia Municipal. Moltes han estat rebutjades per que la sol·licitud era incompleta o es tractava d’ocupacions o ampliacions a llocs problemàtics. S’ha fet feina per agilitzar el treball dels policies i les actes d’inspecció però evidentment a aquest tema n’hi ha un desgavell important. L’actual ordenança mai s’ha fet complir correctament i sembla de difícil compliment,  per això a la passada legislatura es va voler fer una ordenança nova, que teòricament s’havia de començar a aplicar a l’estiu del 2009, però que es va quedar aturada, sense contestar a les al·legacions presentades. Cal fer una nova ordenança d’ocupació de la via pública, per aplicar-la ja a la temporada del 2012.

Altres temes aprovats a la Junta van ser:

- Rescissió del contracte d’arrendament del local  del carrer Santo Domingo 31 (planta baixa on eren serveis de l’area de serveis i EMSER que es traslladen a la nau de l polígon i cotxeres a partir de l’1 de setembre.

- Aprovació de l’organització del Certament Art Jove 2011. S’han presentat dues artistes (Georgina Gamundi i María Serna) i s’organitzaran dues exposicions, repartint el premi que consisteix en la compra d’obra entre les dues. La primera exposició serà la de Georgina Gamundi.

- Es va aprovar la prorroga per sis mesos  del contracte de la tècnica del Museu.

- Es va aprovar el pressupost per subministrar i instal·lat tapes al pou d’impulsió de la Cala Sant Vicenç, on fa uns dies va haver una pana.

- Es va aprovar la prorroga de les estades d’estiu des del 31 d’agost al 9 de setembre.

A la Junta també es van aprovar tot un llistat de factures i  expedients sancionadors per infraccions urbanístiques. A més a més va sortir el tema de que el contracte d’arrendament de l’aparcament de la Renault va finalitzar el 31 de desembre del 2009, i a pesar de que la propietària havia avisat en setembre no es va fer res.

Vinyeta del més que recomenable Pablo Pino.

 
 

 (Segueix)
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb