URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els jocs olímpics de Madrid 2020, el que faltava

Alternativa | 20 Agost, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquí teniu un nou article i dibuix del nostre amic ichigo. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només heu d'escriure'ns al correu electrònic: alternativaperpollenca@gmail.com

Com podeu veure, el batle de Madrid Alberto Ruiz Gallardón vol presentar la candidatura de la localitat com a seu olímpica (per tercera vegada). I per a què vol fer unes olimpíades en Madrid si el que hi ha és brutor, contaminació, aturats a montanyes, feixistes per tot arreu, molt de deute i molta, MOLTA corrupció?

Cal recordar a tots aquells que no sabien que hi havia abans uns primers jocs olímpics a Espanya que sí n’hi havia, i era a Barcelona l’any 1992 les primeres i últimes olimpíades. Les proves són aquestes:

-                     Va ser l’any 1981, i Barcelona només era una de les candidates fins que el COI li varen triar. A l’any 1985, a algú se li va ocórrer una idea, i aquell va programar un joc dedicat a les olimpíades amb i per a l’ordinador MSX, titolat “Barcelona olímpca” (en aquells moments, a Espanya no li varen arribar ordinadors personals com els d’avui). Gràcies a aquell joc, Barcelona va ser declarada seu olímpica. Mai una profecia havia estat tan encertada.

-                     Barcelona era candidata tres vegades més (1924, 1936 i 1940). Al segon cas la candidatura va ser abortada degut a la Guerra Civil.

-                     Es va dissenyar Cobi com a mascota de Barcelona’92.

-                     Es va canviar el disseny de les monedes de pessetes l'any 1991 amb motiu dels jocs olímpics.

-                     Moltes marques varen patrocinar els jocs olímpics.

-                     I fins i tot varen visitar Barcelona els productors cinematogràfics, el creador de “Cinturó Negre” (vegi-se “Yawara!”), Freddy Mercury i els treballadors de SEGA (segur que coneixeu al porc-espí blau Sonic).

I això és tot en el tema de Barcelona'92. Ara tornem a l'actualitat, i per saber-ho s'acosten les olimpíades de Londres de l'any que vé. Per tant, no volem les segones olimpíades a Espanya, ni tant sols a Madrid. Així que entre tots, i sobretot els madrilenys, hem de dir al COI la veritat absoluta sobre la ciutat de Madrid Capital, i que rebutgi la candidatura.

Jo, clarament, rebutjo moralment la candidatura de Madrid per als jocs olímpics de 2020.

 Més imatges i informació a http://noqueremosmadrid2020.blogspot.com/ .

Una altra cosa: què opinen Mario i Sonic, al igual que els seus respectius aliats i enemics, de Madrid 2020?

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb