URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

I el "regal" del pacte de govern on és?

Alternativa | 13 Setembre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Demanam al Partit Popular i la Lliga la publicació del seu pacte de govern, com es van comprometre al ple de juliol


Al ple de juliol quan vam demanar a PP i la lliga la publicació del seu pacte de govern, el batle amb to jocós ens va contestar que ens faria aquest "regal" de la publicació del seu pacte per les festes de la  patrona... Més d’un mes després  no han fet aquest "regal" ni a Alternativa ni al municipi.


Com sabeu en Alternativa pensam que per l’activitat política  la transparència i la comunicació són fonamentals,  i tan per a nosaltres com per la ciutadania consideram important saber que han pactat el PP i la Lliga, quin projecte tenen pel municipi, com han consensuats els seus programes electorals.... Aquesta publicació ajudaria a que tota la ciutadania pugui fer un seguiment  i control del que fan o deixen de fer els governants. S'acaben ja els cents dies de gràcia i és hora de de conèixer les seves prioritats i cap on volen dirigir el municipi. Què pensen fer amb la residència? amb la fàbrica? amb l'hotel formentor? amb la disciplina urbanística? amb la gestió de les platges? amb la sala multifuncional?... N'hi ha un munt de temes dels que ignoram que vol fer l'equip de govern o només tenim informació per la premsa... 


Evidentment tan el PP com la Lliga són lliures de no publicar el seu pacte de govern, UM-UNPI i PSOE mai van publicar el seu pacte a l’anterior legislatura,però ja que els mateixos van dir que el publicarien fa més d'un mes pensam que ja és hora de recordar-les  i demanar-les aquest compromís públic.

 

Homo digitalis.

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb