URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Juntes de govern (agost i 7 de setembre).

Alternativa | 17 Setembre, 2011 08:28 | facebook.com twitter.com

Com venim fent des de la nostra entrada a l'ajuntament (fa ja quatre anys), encara que alguns sembla que encara no s'han assabentat, i hem continuat fent des de que participam en la mateixa, publicam les actes de les Juntes de Govern d'agost, respectant la llei de protecció de dades.

 - Junta de govern de 4 d'agost.

Destaca l’inici del procediment, a proposta del Regidor d’Esports, de firmar un conveni de patrocini  a canvi de publicitat amb el ja  palista olímpic, Alfonso Benavides :

“... /... Des de l'Àrea d'Esports volem recolzar la trajectòria esportiva del palista pollencí Alfonso Benavides, el qual ha quedat subcampió a l’Europeu de Belgrado i que té series possibilitats de classificar-se per les properes olimpíades de Londres 2012, formant part de la selecció espanyola de palistes.

Però hem de ser conscients que l’esport per poder treballar a n’ aquests nivells necessita ajudes de les administracions publiques, ja sigui per viatges, material específic per poder entrenar, etc...   Per això, a més de les subvencions rebudes per part de l’Àrea d’Esports demanem que s’estudiï la possibilitat d’altres ajudes econòmiques. Una possibilitat seria veure la publicitat que aquest esportista pot donar al municipi de Pollença, invertint en ell per a que pugui dur l’escut de l’Ajuntament i l’anagrama de l’Àrea de Turisme per tal de promocionar la marca turística de Pollença. En aquest sentit, es podria firmar un conveni de patrocini a canvi de publicitat. D’aquesta manera l’Ajuntament de Pollença a través de les Àrees d’Esports i Turisme, podria donar suport econòmic per tal de que el palista Pollencí pugui entrenar en les millors condicions per arribar a les olimpíades i de passada promocionar el nostre poble.../...

S’aprova la proposta de la regidora de cultura als efectes de donar continuïtat a la programació anual del Museu Municipal de Pollença, aprovant la col·laboració, mitjançant el Conveni TUO de la UIB, d’un/a  llicenciat/ada universitari/ària en pràctiques, durant un període de 3 mesos, amb un cost de  2.550 euros .

 Es va aprovar la proposta de la regidora de Medi Ambient de nomenar el un coordinador de salvament i seguretat de platges, amb 1.189 euros mensuals IVA inclòs, amb facturació entre els mesos d’abril a novembre de 2011 inclosos fins a un màxim de 9.512 euros anuals.

Es van aprovar, les autoritzacions per al mercat nocturn durant la temporada turísticaen la plaça Miquel Capllonch (dimarts) i en el passeig Anglada Camarassa (dijous), amb una superfície màxima de 6 m2,  per a la venda de productes d’artesania,  durant els dies de la setmana assenyalats comprensius de la temporada turística 2011 i en l’horari de 18:00 a 24:00 hores:

 - Junta de govern de 16 d'agost.

Ja vam fer un article al seu dia

- Junta de govern de 7 de setembre

Ja vam fer un article al seu dia. Ara que participam a les Jutnes,primer publicam un article, el més ràpid possible sobre la junta corresponent (dimarts n'hi ha) i després publicam l'acta respectant la llei de protecció de dades.

Eneko en Diagonal.

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb