URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta 20 de setembre.

Alternativa | 21 Setembre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Comentam  el més destacat de la Junta de govern d’ahir.

-  Entre els expedients presentats, destacam la caducitat  de 27 expedients (entre març i juliol del 2010) d’infracció per l’abandonament de vehicles a la via pública ( uns per que han caducat i altres per que ni tan sols s’havia fet la notificació.  Un exemple més de com es feien les coses a la passada legislatura.

- Vam  aprovar el projecte modificat d’execució del centre de dia. Un projecte registrat el 7 d’abril de 2010 i ja fet ... un disbarat més. Aquestes obres van ser realitzades per a Llabrés i Feliu  després de la fallida de Construccions Crespí. La idea actual és destinar el primer pis d’aquest edifici a ampliar places per a la Residència.

- Vam aprovar el contracte menor de serveis d’un educador per al programa ALTER (10.800 € (IVA exclòs).

ALTER és un programa d'integració social i educativa per a joves de 14 a 16 anys. Es tracta d'una mesura extraordinària pels alumnes i les alumnes que s'aconsella una escolarització adaptada a les seves circumstàncies, que alterni l'assistència a classes al centre on cursen els seus estudis amb la realització d'activitats eminentment pràctiques (aprenent de mecànica, de cuina, de perruqueria, de manteniment...). Així, s'ofereix una acció formativa molt més dinàmica i senzilla, mitjançant la qual els i les alumnes també reben nocions sobre habilitats socials, autoestima, normes de convivència, etc. 

El principal problema dels i de les alumnes és el risc d'exclusió social i escolar, així com també la problemàtica familiar i de grup d'iguals. Els i les alumnes presenten un alt risc d'exclusió social i/o escolar per als quals tant les mesures ordinàries com extraordinàries aplicades als centres d'ensenyament secundari no han obtingut els resultats esperats.

Aquest dijous
Iniciativa Ciutadana per Pollença i Lleonard Muntaner, Editor es complauen a convidar-vos a la presentació del llibre

La presó de Can Mir. Un exemple de la repressió feixista durant la Guerra Civil a Mallorca
original de MANEL SUÁREZ SALVÀ

L'acte tindrà lloc dijous dia 22 de setembre de 2011, a les 20,00h al Centre Cultural Guillem Cifre (carrer Guillem Cifre, 33, de Pollença).

Presentarà l'obra el Sr. Pere J. Cànaves.

Pregam que faceu la major difusió possible


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb