URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Els plans d'obres i serveis requereixen consens.

Alternativa | 26 Setembre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Des d'Alternativa per Pollença volem mostrar el nostre desacord en l'actitud del batlle de Pollença en la qüestió de les inversions del Pla d'Obres i Serveis i les seves decisions unilaterals, preses sense consens ni consulta, i preses contra l'acordat al ple, tot i estar en minoria.


  El dimecres (notícia) ens sorprenguérem amb la intenció del batle de Pollença d'aplaçar la realització d'un pont elevat per travessar la carretera per comunicar el poble, el poliesportiu i el cementeri, fet que estava previst al Pla d'Obres i Serveis d'enguany. El senyor batlle de Pollença ara vol utilitzar aquest Pla d'Obres i Serveis per arreglar la teulada de Can Llobera. 

El que sorprèn més és que el senyor batlle no té en compte que aquesta proposta suposa canviar l'acord del ple de setembre del 2010, on el mateix PP va votar a favor de fer el pont. Estant en minoria no es pot decidir un canvi d'una decisió presa en un ple sense haver consensuat aquest tema amb la resta de grups. És un fet totalment inaudit.

Respecte a la proposta unilateral d'emprar el Pla d'Obres i Serveis del 2012 per fer una reforma del Calvari, pensam també que cal que l'Equip de Govern cerqui el diàleg i col·laboració de la resta de grups i que entre tots pensem i acordem quin és el millor projecte per aquesta inversió.

És clar que cap persona raonable pot posar en dubte que el Calvari i Can Llobera són part important del nostre patrimoni i que necessiten una reforma. Però les propostes per inversions tan importants s'han de fer després de dialogar i escoltar a tots els grups polítics.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb