URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple ordinari de setembre

Alternativa | 28 Setembre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Convocada la sessió ordinària de l’Ajuntament, Ple a celebrar demà dijous, dia 29 de setembre de 2011, a les 20:00 hores a la Casa Consistorial. Al mateix els grups de l'oposició presentam tres mocions de manera conjunta. 

 

ORDRE DEL DIA

I.- PART RESOLUTIVA

1.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió extraordinària anterior celebrada dia 7 de juliol de 2011

2.- Aprovació, si procedeix, de l’acta de la sessió ordinària anterior celebrada dia 28 de juliol de 2011

3.- Aprovació inicial, si procedeix, del Pressupost General de la Corporació Municipal 2011

S’han resolt els dubtes que teniem respecte al pressupost, just queden una partida de reparacions de estacions de TV,però no als dubtes que teniam respecte a la plantilla. Ara la nostra major preocupació és el pressupost del 2012 i la situació a la que es troben els treballadors d’ EMSER “el banc de l’Ajuntament”

4.- Aprovació si procedeix, de la sol·licitud de subvenció de les obres a incloure en el POS 2012

Hi ha dos projectes, un pla de millorar els accessos a la rodona del del gall des de Cecili Metel (solucionant el que es va denunciar a la forografia guanyadora del darrer concurs Urxella) i la reparació i embelliment de la zona del calvari. El primer projecte ens sembla més que necessari el segon és més discutible. El que no ens han agradat són les formes; l’equip de govern hauria d’haver cercat més participació i consens en aquests projectes.

5.- Ratificació del decret de Batlia núm 588 de dia 9 d’agost de 2011

Tornem tenir un plet per la taxa de fems de 2008 d’un negoci, nomenament de misser i procurador 

6.- Ratificació del decret de Batlia núm. 690 de dia 7 de setembre de 2011

Nomenament de misser i procurador per un plet amb un habitatge del carrer Creus

7.- Moció presentada pels grups municipals de Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana relativa a l’aprovació definitiva del catàleg de camins del municipi de Pollença.

Tots els grups de l’oposició demanam  incloure dins el catàleg de béns municipals, el catàleg de camins del municipi i resoldre els camins amb expedients d’investigació oberts.

8.- Moció presentada pels grups municipals de Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana relativa a la sol·licitud al Consell de Mallorca de modificació del reglament de cooperació municipal del Pla d’Obres i Serveis.

Tots els grups de l’oposició demanam  canvis al Pla d’Obres i serveis per ajudar al manteniment, rehabilitació o reforma d’infraestructures bàsics.

9.-  Moció presentada pels grups municipals de Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana en relació al Festival Internacional de Música de Pollença

Proposem que segueixin les ajudes pel Festival per part del Govern  i la seva implicació en futures edicions.

10.- Moció presentada pels grups municipals de Alternativa, PSOE, Convergència i Unió per Pollença, Unió Mollera Pollencina, PSM-EN i Esquerra Republicana en relació al català com requisit d’accés a la funció pública.

Consideram imprescindible que el coneixement del català sigui un requisit per accedir a l’Administració a les Illes Balears.

11.- Designació de representant municipal de l’obreria del Puig

L’Equip de Govern proposa “Na maria de la SEAT”

12.- Aprovació, si procedeix, de la sol·licitud de l’obra “Passarel.la per als vianants a la cra. MA220 per accés al poliesportiu” inclosa en el Pla Plurianual d’Obres i Serveis 2011-2012-2013-2014

El Batle proposa mantenir les obres que s’han de fer a l’aparcament al costat del poliesportiu però canviar el pont elevat per travessar la carretera per comunicar el poble, el poliesportiu i el cementeri,per reparar Ca’n Llobera, reparar teulada que ha passat per ull, circuits elèctrics, tubs d’aigua, reparacions en general i posar un ascensor per les barreres arquitectòniques. Com hem dit al punt quatre les formes per plantejar aquest canvi no han estat correctes.

 

13.- Aprovació provisional, si procedeix de la modificació puntual de l’ordenança fiscal reguladora de la taxa per l’assistència al projecte socio educatiu “Escola Viva” al Port de Pollença i de l’ordenança reguladora de preus públics de l’Escola d’Adults de Pollença.

En cap cas aquestes taxes han d’evitar que una persona pugui participar d’aquests projectes.

14.- Propostes / Mocions d’urgència

Per part de l’equip de Govern podria anar el nomenament de Misser i procurador per l’expropiació del terrenys darrera el centre cultural.

 

II – PART DE CONTROL I SEGUIMENT

1.- Informació de Batlia

2.- Dació de comptes de resolucions de Batlia

3.- Precs i preguntes.

Com diu el cartel de Brieva podem triar.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb