URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Pollença against animal circuses

Alternativa | 01 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

In September the circus “ Roma Dola” came to Pollensa again, a circus that has been denounced several times for animal abuse and also for the lack of security that they have. More than 50 municipalities in Spain have banned circuses with animals. In Mallorca we have Esporles, Puigpunyet, Palma, Soller and Valldemosa,we are hoping to be the next in the line to do so. In the next plenary session we are presenting a motion against circuses with animals,it was already proposed in 2008, but did not have sufficient quorum. We hope that this new goverment group have more sensitivity with animals. We are also collecting signatures for this purpose and one of the places you can find this document to sign is in “Pension Bellavista” in the Port, we have until next Thursday to sign as then it has to be presented to the government team before the plenary session.

 

 

No al circ amb animals! (editat demà concentració)

Alternativa | 01 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquests dies vivim un espectacle lamentable a Pollença. Un gran carpa s'ha instal·lat a l'aparcament darrera la Renault i centenars de cartells han endomassat els carrers. Mentres, una furgoneta amb música estrident no atura de repetir: "El Circo Roma Dola está en la ciudad".

Però, perquè deim que és lamentable que vengui el circ, quan hauria de ser motiu d'alegria per a petits i grans? doncs perquè aquest circ es fa amb animals, maltractant-los fent-los participar en espectacles penosos, lluny del seu hàbitat natural i totalment desnaturalitzats de les que haurien de ser les seves activitats diàries. 

I nosaltres hi anam, aplaudim, reim i quedam bocabadats amb els elefants, hipopòtams, lleons, foques... i amb els trucs i peripècies que els han ensenyat a fer a base de tortures, càstigs i mala vida. Tot per entretenir-nos. Gàbies minúscules per entretenir-nos. Cops, cadenes, sotmetiment dels instints... per entretenir-nos.

Hem d'acabar amb els espectacles que fan patir els animals. Hem d'acabar amb el maltractament a éssers vius pel simple divertiment dels humans. Els animals han de viure lliures, en els seus hàbitats naturals. Hi ha moltes formes de fer circ i moltes més de viure i veure la natura. No fa falta haver de tenir caimans dins peixeres minúscules ni elefants en gàbies en les que no poden ni tombar-se.

Per això, no aneu a circs que emprin animals com a espectacle, no aneu al circ Roma Dola que hi ha instal·lat a Pollença.

Demà diumenge concentració a la bezinera prop del CIRC ROMA aquest, 17:30 hores.

Contra los circos con animales.

Alternativa | 01 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

En septiembre, el circo "Roma Dola" llegó otra vez a Pollença , un circo que ha sido denunciado varias veces por maltrato  animales y también por la falta de seguridad que tienen. Más de 50 municipios de España han prohibido los circos con animales. En Mallorca tenemos Esporles, Puigpunyet, Palma, Sóller y Valldemosa, tenemos la esperanza de que el municipio de Pollença sea el siguiente en la línea para hacerlo. En el próxima pleno presentamos una moción contra los circos con animales, ya se propuso  en 2008, pero no habia quórum suficiente. Esperamos que este  nuevo equipo de gobierno tenga más sensibilidad con los animales. También estamos recogiendo firmas para este propósito y uno de los lugares que usted puede encontrar la plantilla para firmar es en la "Pensión Bellavista" en el Puerto, tenemos hasta el próximo jueves para recoger firmar ya que entonces tiene que ser presentado al equipo de gobierno antes de la sesión plenaria.

 


 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb