URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

XUMI-XANGA

Alternativa | 04 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Fa unes dates ens varen dirigir a Ràdio Pollença per demanar l’enregistrament d’un programa d’en Francisco Cabrer, doncs ens havien comentat que havia faltat al respecte als turistes del Port de Pollença. La veritat és que una vegada escoltat el programa en qüestió crec que es va fer una muntanya d’un gra d’arena i no va ser per tant, ja que havia considerat els turistes que venen als hotels del Port de Pollença con “XUMI-XANGA”

Si bé el contingut del programa es sembla molt al discurs del “tea-party” nord-americà que no compartint des d'Alternativa, va deixar a les clares el divorci entre els diferents sectors econòmics del municipi. Pot ser que el senyor Cabrer tingui raó en que la qualitat dels turistes que ens venen al Port de Pollença, no és la que ens agradaria a tots, i que ara mateix la millor qualitat dels turistes venen als “habitatges vacacionals”. Però no ens enganem, molts d’aquests habitatges simplement no existeixen i estan virtualment al camp pollencí perquè el consistori pollencí durant molt d’anys s’ha estimat més mirar cap un altre costat i no frenar aquests tipus d’edificacions en rústic, però tot això es podria venir al terra si qualque misser o qualque jutge amb ganes de passar a la historia ordenés l’enderrocament d’algun d’aquests habitatges, possibilitat més que certa quan viem com un pont públic de màxima necessitat a la localitat de Porto Cristo  està sent enderrocat per no haver-se ajustat a la normativa vigent en el temps en qual es va construir.

S’ha de fer una aposta forta perquè els principals sectors turístics del municipi vagin de la mà per donar una major qualitat de servei i que aquestes accions ens dugin un turisme amb un major poder adquisitiu i poder allargar la temporada al manco a 7 i 8 mesos, ja que voler dur turistes a l’hivern és molt difícil. No ens enganem, a l’hivern a Mallorca fa fred, no com a Alemanya, per posar un exemple, però fa fred, i a més les vacances són quan són i no n’hi ha més. Unes altres cinc-centes són poder trobar una activitat pels treballadors que van a l’atur durant aquests mesos d’hivern, però d’això en xerrarem un altre dia.

Miquel Sánchez

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb