URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Junta de 3 d'octubre.

Alternativa | 06 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Comentam  el més destacat de la Junta de govern d'aquest dimarts 3 d’octubre. 

Vam denegar peticions d’ampliacions d’ocupacions de la via pública. La majoria dels negocis que han demanat aquestes ampliacions ja havien fet l’ocupació i quan se les ha obert el corresponent acta d’inspecció, han demanat el permís. Segon l’actual ordenança les llicències d’ocupació s’havien de presentar amb dos mesos d’antel·lació i les modificacions amb un mes... A aquesta Junta es van aprovar els primers 16  expedients sancionadors d’enguany , la major part de les multes són de 301 euros. És clar que en plena temporada i amb una dinàmica d’incompliment generalitzat durant anys  s’ha aconseguit molt poqueta cosa. El que cal ara és entre tots fer una ordenança nova, clara i de senzilla aplicació per la temporada que ve.

Després d’una revisió per part de la policia local s’han trobat tres taxis que no compleixen amb l’ordenança ( per no llevar un exemplar del reglament, no portar talonaris de rebuts autoritzats per l’ajuntament o no portar cap banda a les portes de davant...)

Vam aprovar la declaració de la caducitat de quatre expedients  per la infacció d’abandonament d’un vehicle a la via pública (expedients notificats a octubre del 2010 i que no s’havien resolt un any després).

Vam aprovar les sancions de dos expedients disciplinaris; a una funcionària  per una falta lleu consistent en incorrecció amb una regidora el 18 d’abril de 2011. I l’altre a un personal laboral; per falta greu  (indisciplina; es va negar a fer una feina); tres dies  de suspensió d’empleament i sou.

Es va donar compte de resolucions d’alcaldia de concessió de set llicències i denegació d’altres dues. Es van resoldre set expedients sancionadors per infraccions urbanístiques i es va donar compte de la incoació de 10 expedients disciplinaris i sancionadors per infraccions urbanístiques.


Els sindicats UGT, CCOO, STEI-i I ANPE han convocat avui una manifestació el dijous 6 d'octubre, amb motiu de la Jornada Mundial pel Treball Decent, que té un doble objectiu: reivindicar que no es perdi cap dret laboral a causa de la crisi i rebutjar les polítiques de retallades que està duent a terme el Govern autonòmic. A Palma, la manifestació sortirà a les 19.00 hores de la plaça d'Espanya; a Maó, a les 19.30 hores de la plaça Esplanada i a Eivissa, a les 19.00 hores des de Vara de Rei. Aquestes protestes tendran lloc, també, a la resta de capitals de província espanyoles així com a les principals ciutats europees.

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb