URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Idees pel POS. Recuperar la Cala

Alternativa | 07 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Al ple del passat dijous havia dos punts relacionats amb les sol·licituds de subvencions de les obres a incloure en el Pla d’Obres i Serveis

Al pla d’obres i serveis de 2011 es va aprovar (amb la nostra abstenció i  el vot en contra del PSM) canviar l'obra del pont elevat per travessar la carretera per reparar la teulada de Ca'n Llobera, a més de circuits elèctrics, tubs d'aigua, reparacions en general i posar un ascensor per les barreres arquitectòniques. 

 Al Pla d’Obres i Serveis de 2012 L’avantprojecte de millorar els accessos a la rodona del gall des de Cecili Metel  va ser aprovat amb el vot a favor de tots els grups excepte el PSM que es va abstenir. A aquest punt l'equip de govern , va retirar el projecte de reparació i embelliment del calvari, amb el compromís de que els grups de l’oposició donem idees de projectes que  s'han d’aprovar en ple abans del 14 d'octubre. També s’ha de dir que no se sap si n’hi haurà dobles per fer més d’un projecte al 2012

Per això us demanam les vostres idees i la vostra participació, és clar que n’hi ha molt poc temps i que això no és un procés participatiu com pertoca, però volem escoltar els vostres projectes encara que sigui per fer-nos una millor idea de que considereu més necessari pel municipi.

A aquest enllaç trobareu el reglament de cooperació local que regula el Pla d’Obres i Serveis. I a aquest altre enllaç la memòria del Pla d’Obres i Serveis dels darrers 4 anys (2007-2010), amb una relació de les inversions fetes els darrers anys.

Per la nostra part ja hem presentat a l’equip de govern com avantprojecte la feina que va fer l’Associació de Veïns de la Cala Sant Vicenç fa ja quatre anys. Un extens dossier al que s’identifiquen tota una sèrie de feines a realitzar per millorar l’espai públic de la cala; repàs de pintura, senyals de transits i indicadors, enllumenat, papereres, zones enjardinades, portetes del comptadors, els parques, les coves, la plaça dels pins...

 La Cala Sant Vicenç ha estat la gran oblidada als Plans E (només es va fer una actuació lamentable com la dels contenidors soterranis)  i als Plans d’Obres i serveis, ja és hora de començar a recuperar la seva esplendor i invertir amb la seva millora.

  El pla de millorar els accessos a la rodona del del gall des de Cecili Metel (soluciona el que es va denunciar a la forografia guanyadora del darrer concurs Urxella)

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb