URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Consell Rector del Patronat de Turisme. 26 de setembre(1)

Alternativa | 10 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Fa uns dies es va realitzar la reunió del Consell Rector del Patronat de Turisme. Aquest és el resum d'aquesta reunió

Assistents:
Maria Buades (PP)
Francisca Cerdá (PP)
Tomeu Cifre (PP) (sense vot)
Tomeu Inachitti (LLIGA)
Miquel Sánchez (A)
Maria del Mar Sastre (PSOE)
Miquel Ramon (CIU)
Margarita Lacalle (Secretària del Patronat)
Joan Prats (Interventor del Patronat)
Ordre del dia:

1. Dació de compte de la resolució de la Delegació de Presidència del Patronat

En aquest punt na Maria Buades ens ha informat que el Batle li ha delegat la Presidència del Patronat i que ella ha aceptat la delegació.

2. Aprovacio, si escau, de la finalització del contracte de lloguer de la Tafona de Ca'n Reiet.

A proposta de la Presidència, se'ns informa que que el lloguer de la Tafona de Ca'n Reiet ara mateix és de 2.124 euros al mes IVA inclòs, la proposta és rescindir en data 31/12/2011 aquest contracte i passar la oficina de turisme a l'actual oficina del Festival al convent, quan hagi festival compartiran l'espai, ens han dit que en un futur la idea es posar l'oficina de turisme a la peixateria a la plaça major. Aprovat per unanimitat.

3. Informació respecte a la dissolució del Patronat de Turisme.

El Batle ens comenta que el funcionament d'aquest Patronat ha estat completament nul, i que es millor passar la seva gestió com una àrea més de l'Ajuntament, com vosaltres sabeu a ALTERNATIVA sempre hem estat en contra d'aquests tipus de organismes per la seva falta de transparència i participació, per tant li hem donat el nostre suport, a l'igual que la resta de membres del Consell.

El Batle ha comentat també que ja s'està mirant de fer un consorci, l'Associació Hotelera de Pollença i l'Associació d'Habitatges Vacacionals estan dispostes a entrar i aporta recursos, na Maria del Mar(PSOE)  va demanar que en aquest consorci també es trobi representada l'oposició, el batle ha dit que sí.

4. Varis

També ens informen que no es renovarà el contracte de lloguer de l'oficina de turisme de la Cala, perquè s'ha de fer molta obra per posar-lo en condicions, a més no té aire condicionant etc. Hi ha dues opcions per posar aquesta oficina, el primer lloc és on actualment hi ha la Policia (plaça dels pins) o adapta un mòdul de fusta (ex-bany de l'Associació de Veïns) i posar-ho a l'aparcament de Cala Molins.

FIRA DE LONDRES

El Govern Balear ha delegat tota la promoció turística a la Federació  Hotelera de Mallorca, la Associació de Pollença ja ha manifestat que no enviara personal per promocionar el municipi ja que el deixa en mans de la Federació, l'Ajuntament vol que la tècnica de turisme es desplaci a la Fira de Londres un dies per fer una promoció individualitzada del municipi, estan pendents de la resposta dels organitzadors de la fira.

(Continuarà...)

 

 

 


 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb