URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Ple extraordinari d'octubre

Alternativa | 11 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Avui a les 16:00 ple extraordinari 

- Sol·licitud de subvenció de les obres "Rehabilitació conjunt zona calvari" a incloure en el POS 2012.

 L'equip de govern manté el seu avantprojecte  de presentar la rehabilitació del Calvari a les subvencions del POS del 2012, nosaltres pensam que  per un tema de simple justícia se hauria de fer la rehabilitació de la Cala Sant Vicenç  (veure article), oblidada i abandonada fa massa temps.

- Aprovació, si procedeix de la renúncia anticipada al conveni de col·laboració entre el Govern i l'Ajuntament per dur a terme la construcció d'un auditori.

 Durant anys ens hem cansat de denunciar que si es seguia marejant la perdiu amb el tema de l'auditori d'en Moneo corriam el perill de perdre unes subvencions més que necessàries per fer altres coses com una sala multifuncional adaptada a les necessitats reals de Pollença (veure per exemple article setembre 2010). El govern va anular la subvenció de la conselleria de turisme per l'auditori just abans de les eleccions i igualment s'ha perdut  els Fons de Cooperació Local d'aquest darrers anys per inactivitat al mateix de l'Ajuntament. Havia un conveni pel qual l'Ajuntament renunciava a cobrar el Fons de Cooperació local fins els 2018 i a canvi el Govern transferia anualment a l'Ajuntament una quantitat per finançar l'auditori (fins un total de 4,711.434 d'euros ) Com durant anys l'únic que va fer l'Ajuntament és comprar un solar, el govern no ha transferit cap quantitat des del 2008. 

- Execució, si procedeix de l'acord adoptat per l'Ajuntament Ple, en sessió ordinària de dia 31 de març de 2011, relatiu a la moció presentada pel PSM en relació a la reposició d'aixetes municipals al seu lloc original.

L'aixeta del carrer Mena ja no es pot posar perquè es va rompre, amb el tema de Ca'n Teresa, l'assessor jurídic ens ha comentat que hi ha una serie de detalls que no estan al projecte original que dificultaria la reposició de la font al seu lloc original, si bé hi ha un portal també hi ha un respirados i unes "tomes elèctriques" a la façana, al final serà retirat de l'ordre del dia.

 A més a més  es contestaran totes les preguntes que es van presentar per escrit a l'anterior ple.

A la junta de portaveus d'ahir a més a més s'ha confirmat que el PAC de Pollença serà de 24 hores, no tancarà per les nits. La Conselleria no veu viable l'ampliació del PAC de Pollença per tant s'hauria de fer nou, les opcions serien de moment Ca'n Conill  i un solar proper a Joan Mas.
De moment a Ca'n Conill se retiraran les pedres i es posarà "eco-gravilla" 

 


Genial Fontdevila, en nostres mans està canviar el conte. 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb