URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Cal crear la Junta de Representants del Mercat

Alternativa | 13 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Aquest són algun dels precs que vam presentar al darrer ple, només falta un respecte a can escarrintxo al que dedicarem un article.

PRECS

1 - Tornam a recordar i demanar l'execució d'una sèrie de mocions aprovades a l'anterior legislatura que no s'han realitzat:

- Portar al ple l'expedient per donar el nom de Margarita Comas Camps al carrer que es diu "prolongació de la Gola" il'expedient per nomenar filla adoptiva de la Villa a la Sra Clara Hammerl 

- Obrir diligències prèvies de la situació del Camí públic del Coll d'en Patró. 

- Realitzar un pla  bàsic d' accessibilitat. 

- Realitzar un estudi  sobre la contaminació del torrent de Sant Jordi. 

2- Un prec al regidor d’esports, i es que les subvencions que es donin als clubs esportius del nostre municipi siguin per que els joves pollencins pugin fer esport i no s’hagin d’anar  a altres municipis, ja que s’estan donat casos massa freqüents que les famílies no poden pagar les quotes que aquests clubs sol·liciten per pertànyer als seus equips base, i els que si poden al no tenir aquests clubs el mínim d’esportistes d’una edat determinada han d’anar com hem dit abans a altres municipis, quan aquests clubs empren unes instal·lacions que són municipals i de propietat de tots el pollencins. Demanem que part d’aquestes subvencions fossin per beques per aquest tipus de família que no poden pagar les quotes ja que al final tots els pollencins sortirien beneficiats. Hem vist qualque ajuda per aquest concepte amb càrrec a “serveis socials” i pensam que aquest capítol no és el més correcte per aquest tipus d’ajuda.

- El regidor d'esport va agraïr la pregunta i va dir que no havia  trobat cap municipi que sigui més econòmic que nosaltres. També va dir que s’havia previst revisar l’ordenança de subvencions.

3.- Hem tingut notícia  de la petició de danys i perjudicis d’un venedor de la plaça a l’Ajuntament entre altres coses per l’incompliment de diferents articles de l’ordenança de mercats que també han afectat a altres venedors de la plaça. I demanam el seu compliment.

- L’article 3 diu que l’assignació dels emplaçaments s’ha de realitzar  “escoltades totes les parts”, cosa que no s’ha fet. Demanam que es faci una reunió amb els venedors als que s’ha canviat d’emplaçament.

-        L’article 23 diu que el primer trimestre de cada exercici es constituirà una Junta de Representants dels mercadet, cosa que no s’ha fet. Demanam que l’Ajuntament recordi als venedors la necessitat de triar aquesta Junta per tenir un interlocutor vàlid i representatiu.

Vam parlar amb el venedor denunciant i amb el regidor de mercat, i hem intentat fer una reunió tots plegats per cercar solucions però ens ha estat impossible tornar a contactar amb el venedor.
El 15 d'octubre (15-O) hi ha convocades a nivell mundial manifestacions a multitud de ciutats. A Mallorca, la manifestació convocada, és a Palma, al Parc de la Mar, el dissabte dia 15 a les 19h Una manifestació que  vol un canvi global des de la unió de persones i col·lectius per fer front a aquesta dictadura dels mercats que no sols està fent malbé la democràcia, sinó els drets socials i els serveis públics justament en el moment històric en què els ciutadans i ciutadanes d’Europa estan patint més necessitats socials que mai com a conseqüència de la crisi

 

 

 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb