URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Polls and Lies and Money’n Roll (Enquestes, Mentides i Dineral)

Alternativa | 15 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

Normal 0 21 false false false MicrosoftInternetExplorer4

 Aquí teniu un nou article i dibuix del nostre amic ichigo, molt indicat pel dia d'avui. Ja sabeu que si voleu escriure algun article només heu d'escriure'ns al correu electrònic: alternativaperpollenca@gmail.com

Polls and Lies and Money’n Roll (Enquestes, Mentides i Dineral)

A l’article d’avui parlarem d’una paròdia política dels tres pil·lars del món del Rock (o sigui, Sex and Drugs and Rock’n Roll). Durant molt de temps, pensavem que els polítics “malament coneguts” no ens fariem res de mal a tots nosaltres. Però ens equivocavem, i sabreu perquè. La societat que vivim és corrupta, feixista i mal-agraïda. Tant que podria declarar-la “maleïda per sempre o fins que algú faci alguna cosa”.

I com es tracta de gent corrupta, això inclou als mateixos polítics, als banquers i les multinacionals que no obeeïxen la ètica empresarial de Fitzgerald sr (sí, el pare de John Kennedy). I l’espanyol mig no fa més que posar-lis al seu favor, quina vergonya.

Així que parlarem dels tres pil·lars de la corrupció en anglés:

  • Polls (enquestes): Quan algun periodista o en alguns periòdics d’Internet pregunten a qui votaràs si al PP o al PSOE, hi ha gent que no s’entera de res més que de la pregunta (clarament tancada) i respon sempre els mateixos (tant si és el PP o el PSOE). Jo que ells no ho respondria de cap de les maneres. En el seu lloc ponsaria cara de Yao Ming i diria “Ni PP ni PSOE, prefereixo un partit minoritari”. Però clar, els periodics no validarien tal resposta i així lluïrem els cabells. L I si és així, no em quedaria més remei que dir que “les enquestes són un invent del dimoni”.
  • Lies (mentides): Un “sempre igual” de la política actual. Quan deien que RTVE era independent i plural amb el Govern de Zapatero, ens ho haviem empassat; un altre exemple era d’Aznar quan deia que hi havia armes de destrucció massiva a l’Iraq; o inclós Alvárez Casco a l’any 2002 dien que “quan les cases es posen més cares, més rics serem”... Totes les frases que sentim des de l’any de la pera formen part del segón pil·lar. Tant els polítics com els mitjans de comunicació dominats pels mateixos fan mentides amb la excusa de que tothom hagi d’entendre-la. Però no ens enganyem: tots els escàndols que hem viscut als últims 10 anys han fet fora a l’escàndol més tou de la Història de la Humanitat: de quan Monica Lewinsky li feia fel·lació a Bill Clinton enllà pel 1998.
  • Money’n Roll (dineral): Com sense dubte sabem, els diners/doblers es feien servir per vendre i comprar qualsevol objecte, menjar, béns i serveis. Ara bé: no erem nosaltres els qui varen inventar els diners i no les classes altes? Clar que sí. A la Prehistòria feiem peces de pedra en forma de cercle pla i molt més tard els xinesos varen fer papers moneda abans de l’arribada de Marco Polo, el qual és lógic i històric. Però les classes altes varen robar el nostre gran invent i ho varen patentar com si fòssin seus. Ara només serà un objecte de la corrupció, consumisme i crisi, molt més si ja és a la Zona Euro amb o sense el ja jubilat malvat Jean Claude Trichet, que va vendre la moto de que l’Euribor no faria cap de mal a la gent hipotecada. Ni els nostres Marx i Engels podrien enfrontar-se a aquest menyspreu de món que els corruptelers diuen “Món Maravellós”.

Així que, amics, els tres pil·lars de la política actual que heu llegit ens servirà per reflexionar i bandejar-los de la nostra vista. Així i tot, allunyeu-vos dels polítics corruptes, dels banquers lladregots i multinacionals timadores i tota la plaga que creuen en les falàcies, perquè si no ho feu ho passareu de malament a pitjor. I això sí serà mala sort.

 


 
Avui al Parc de la Mar,  a les 19h 
 

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb