URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Idees per a can Escarrintxo.

Alternativa | 18 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

  Al darrer ple vam presentar el següent plec demanant el tancament de can Escarrintxo i un reglament per la seva utilització

Cada any abans de les festes es prepara el camp de can Escarrintxo pels combats dels moros i cristians, resulta que enguany es van retirar del camp quatre camions d'escombreries, ferralla etc...  Aquests viatges, tots complets, corresponien, un a l'herba del camp i mig a un tros de paret en mal estat que acabaren de tirar el personal de l'ajuntament per evitar que ningú es fes mal, la resta, dos viatges i mig que es col·locà juntament amb els nostres corresponien als motoristes de trial, que deixaren les restes al mig del camp, a restes d'obres menors, al menys cinc munts, que havia deixat qualque desaprensiu, i ferralla, com seients de cotxe, butaques de casa etc.... Tenint en compte de que l'ajuntament les deixa aquestes instal·lacions, normalment de forma gratuïta, es de lògica que damunt no hagin de gastar els doblers del poble en fer-lis la neteja. Per això demanam:

1- Que es posin barreres per tancar el camp quan no es faci us del mateix.

2- Que s'elabori un reglament d'us que dugui com a mínim els següents punts:

      - La persona autoritzada haurà d'anar a cercar la clau a la policia local, i serà responsable de deixar les instal·lacions tancades quan acabi l’ús així de tornar la clau a la policia.

      - així mateix també tindrà l'obligació de deixar les instal·lacions en les mateixes condicions en que les va trobar i a punt per poder fer-ne us el pròxim usuari.

 La resposta del regidor d'esport va ser convidar a tots els regidors  a fer un equip de treball per elaborar una ordenança  d'espais públics de prestam dematerials (alguns han desparegut per la manca de control)... Posteriorment ens va comentar també que cercaven idees per aprofitar millor Can Escarrintxo que anualment ens consta 20.000 euros ( el contracte és de 10 anys i es a firmar al 2009)El roto al país.  

 

 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb