URXELLA

http://alternativaperpollenca.com

Sí a un paisatge del segle XXI.

Alternativa | 20 Octubre, 2011 06:00 | facebook.com twitter.com

 

Volem mostrar la nostra oposició total a que el Partit Popular vulgui recuperar el projecte d’urbanitzar Cala Carbó. Igualment ens oposam a la petició del Govern autònomic del PP al govern  espanyol de que no s'aprovi definitivament el Pla Hidrològic de les Illes Balears (un fet que deixaria desprotegida la zona humida de l'Ullal). Tot plegat  ens fa pensar que es vol tornar a la idea  de l'àrea de Reconversió Territorial dell Pla Territorial de llevar la urbanització de Cala Carbó a la zona humida de l'Ullal.

 Ens hem d'unir tots a aquest tema per evitar tot aquest disbarat, i el primer que no es pot amagar i que s’ha de posicionar contra la recuperació de la urbanització de Cala Carbó és el batle Tomeu Cifre que ha de demostrar que és el batle de Pollença. Igualment el PSOE de Pollença ha de ser el primer en demanar al Ministeri del Medi Ambient, Rural i Marí que elevi al Consell de Ministres l’aprovació del Pla Hidrològic de les Illes Balears abans del final del seu mandat. Ja que només resta l’aprovació del Consell de Ministres i la seva publicació al Butlletí Oficial de l’Estat, perquè aquest instrument de planificació entri en vigor. 

Els plans del Govern balear de derogar la 'Llei de Mesures Urgents per a un Desenvolupament Territorial Sostenible' i la falta d’aprovació del Pla Hidrològic de les Illes Balears seria un pas enrere sense precedents ja que significaria la desprotecció de 1.500 hectàrees i 14 espais protegits de Mallorca i Eivissa. 

Permetre la urbanització de Cala Carbó i de l'Ullal ens torna  a la balearització del segle passat. Cal que el PP s'adoni d'una vegada que estam al segle XXI i que cal protegir el nostre paisatge que ens diferència d'altres destins turístics.

 


 Com cada divendres abans del ple l'Assemblea d'Alternativa per Pollença ens reunim per  tractar la feina feta, la feina per fer i els temes relacionats amb el ple que els nostres regidors han de defensar o rebutjar.

Demà divendres assemblea ordinària a les 20:30 a Can Manolo.

Si voleu venir o formar part del projecte d'Alternativa per Pollença posau-vos en contacte amb algú d'Alternativa o enviau un correu a alternativaperpollenca@gmail.com 
 
Accessible and Valid XHTML 1.0 Strict and CSS
Powered by LifeType - Design by BalearWeb